בעיות דחופות

יונתן857

New member
בעיות דחופות

אז ככה שלום קוראים לי יונתן והבעיה שלי היא כזות התקנתי במחשב win 98 ו win xp pro אכשיו כל מפעם שאני מעלה את win xp זה נורא איטי ונגיד אני מיתחבר לאינטרנט ומיתנתק אחרי חצי שעה בערך אני לא מצליך להיתחבר שוב הוא כותב לי לבדוק אם קו הטלפון מחובר כראוי למודם ודבר אחרון נגיד שעושים על המחשב שלי מקש ימיני-מאפיניים-ביצועים-אז משאבי המערכת שלי נעים בין 54 ל 70 איך מעלים את זה ויש לי 240 זיכרון ram נ.ב איך מוחקים תוכנות מהרג´סטי --------------------------- תודה מראש יונתן857

yaronsh

New member
טוב חביבי אז ככה:

לגבי הנסיונות התחברות שלך: הבעיה הזו מוכרת ,ועוד יותר מוכרת אם יש לך מודם ess . כאשר אתה מבצע התנתקות המודם משום מה נשאר במצב שהוא אינו מקבל קריאות חדשות ( למרות שאם אתה עושה quary modem אתה מקבל נתונים רגילים ). אני עוד לא מצאתי פתרון לבעיה אבל אני ממליץ להתחיל בלהוריד את הdriver הכי עדכני מהרשת שמתאים למודם ולמערכת ההפעלה. לגבי הregistry אז ככה: לגוע ברגיסטרי זה מסוכן ואת זה אתה יודע. בשורת ההפעלה (run) מקלידים regedit ואתה מגיע לחלון ובוא הרגיסטרי של המחשב. שם ע"י חיפוש מוחקים כל מה שקשור לתוכנה מסויימת.אזהרה!! לא את הכל כדאי למחוק. על אחריותך! תפעיל את המח . גם אני לא מבין גדול ברגיסטרי.

יונתן857

New member
לא אני לא מכיר אותך

אני למדתי בטכניון בחיפה, ותגיד אתה יודע איך מורידים את המשאבי מערכת?

yaronsh

New member
אפשר לנסות:

איזה מערכת הפעלה יש לך? win xp לא? אני לא מבין גדול אבל אם אתה יודע להתעסק עם ה bios אז שם לפעמים מקצה הbios משאבים לגרפיקה .כלומר ישירות לכרטיס מסך .בביוס אפשר לשנות את זה קצת.2. יש כל מיני services שרצים ברקע שלא תמיד צריך. אני יודע שאפשר לשנות את האופן שבו הם נדלקים ( automatic/manual/disable ) ע"י כניסה ל: start > control panel > services תנסה... בהצלחה.

למעלה