בעיות גרשיים ב String

rchokler

New member
בעיות גרשיים ב String

יש לי פונר\קציה שאמורה לקבל STRING בתוך <> זה הפונקציה "navigate <kooko> ,true" כל מה שיכנס לקוקו היא תתייחס אליו בהכרח כ string name גם אם אני יעשה משתנה ויכניס את שמו היא לא תיקח את תוכן המשתנה אלא את השם בעצמו. נתנו לי פתרון כזה "navigate "<" &kooko &">" ,true" אך הבעיה שהוא סוגר לי את הגרשיים של navigate ועושה שגיאה לא יכול להשתמש ב אופרנד > עם שני מחרוזות. אייך אני יכול לקבוע לו איזה גרשיים סוגרות מה?

אם אני לא טועה...

ב - VB כדי להכניס תו גרשיים לתוך מחרוזת כותבים פעמיים גרשיים:
"You call yourself a ""lawyer"" ? "​

rchokler

New member
אני ממש תקוע אולי מישהו יכול לעזור

שכחתי להוסיף שאני כותב ב #c

rchokler

New member
סליחה אבל לא הבנתי מהדוגמא שלך

לא הבנתי מהדוגמא שלך אייך לפתור את הבעיה שנתתי בדוגמא, ז"א אייך לקבוע איזה גרשיים סוגרות מה "navigate "<" & variable name & ">" ,true" אני לא מעוניין שהפקודה navigate תסגר מייד אלא הסימן גדול?

זהר פלד

New member
ב #C, כמו ב java וב javascript,

כדי להכניס תו "מיוחד" לתוך מחרוזת משתמשים ב \ לפניו. אם לדוגמא תרצה להכניס שבירת שורה, כלומר תו אנטר, תשתמש ב n\ - בדיוק אותו הדבר משתמשים ב \ לפני " בשביל להכניס אותו לתוך המחרוזת כחלק אינטגרלי ממנה, ולא כסיום המחרוזת. דוגמא:
c#, java, javascript: --------------------- strWrongString = "in this string there is a " char that is wrong"; strRightString = "in this string there is a \" char that is right" VB, VBS: -------- strWrongString = "in this string there is a " char that is wrong"; strRightString = "in this string there is a "" char that is right"​
אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

rchokler

New member
התאוריה מובנת למעשה לא עובד

הנה בדיוק הקוד move("navigate <kooko> ,true") done ה done לא שייך! move פונקציה שמקבלת מחרוזת. navigate פונקציה שמקבלת מחזורת דווקא <name> בין סימנים גדול קטן במקום kooko אני מעוניין לשים פרמטר, אך הפונקציה מתיחחסת לשם של הפרמטר ולא לתוכן שבו אז נסיתי לעשות ככה move("navigate "<" & variable & ">" ,true") done וזה לא עובד! האם מישהו יכול לכתוב לי שורה מתוקנת בבקשה??

לא ממש הבנתי מה אתה מנסה לעשות

אבל אני משער שאת זה:
move("navigate ""<" & variable & ">"" ,true")​
אז הפונקציה move תקבל כפרמטר את המחרוזת
navigate "<{variable}>" ,true​

rchokler

New member
לא טוב הפתרון

הפונקציה אמרוה לקבל בדיוק כך navigate <name>,true בלי שום גרשיים וname זה שם רק שאני רוצה לשים במקום name תוכן את משתנה

rchokler

New member
../images/Emo51.gif יש לי עוד שאלה קצת שונה

ד"א בסי-חד במקום הסימן & שאמרת לי רושמים + אבל לא נורא הבנתי מהתשובה שלך את העקרון וזה ממש עזר לי. השאלה שלי אני רוצה לבצע את הפקודה alt+ print screen לדמות את לחיצת המקשים שתוספים את המסך שפתוח ולשמור אותו בספריה כBMP. אם בילבתי קצת אני ארשום שוב בנקודות קצרות: איזה פקודה ב סי-חד מבצעת את הפעולה alt +printscreen כמו לחיצה על המקלדת??? ואייך אחרי שביצעתי את הפעולה, אני שומר את מה ש"נתפס" כ BMP באיזה סיפריה????

למעלה