בעיות גב

sharonchu

New member
בעיות גב

שלום רב רציתי לקבל חוות דעת לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים משאית נכנסה בי מאחור מאז אני סובלת בגב העליון מקבוצת שרירים שמכווצים רוב הזמן שלא רוצים להשתחרר (יש לבעיה מינוח רפואי ממה שאמרו לי בפיזיותרפיה זה ספאזיס או משהו שנשמע ככה ...) אני עושה יוגה וזה מקל עלי אבל לא פותר את הבעיה כרגע בקור זה מתכווץ יותר השאלה היא אם יש צפי לדברים כאלו לעבור ? אני צעירה ולא רוצה לחשוב שיש לי את כל החיים להעביר עם הכאב הזה אמרו לי אחרי התאונה שיקח כמה חודשים וזה יעבור ועברו שנתיים........ תודה

ננו9

New member
שרון.....

מה פתאום שתעבירי את חייך בכאבים? נראה לך? אבל זה תלוי בעיקר בך. אני מניח שלאחר התאונה הלא נעימה קיבלת טיפולי פיזיותרפיה מקופת החולים. בטח קיבלת גם תרגילים לביצוע בבית. השאלה היא האם הקפדת לבצע מאז את התרגילים באופן שוטף ורציף, או שמא ברגע שתם הטיפול הפסקת לבצעם והתרכזת יותר ביוגה (שהיא טובה בפני עצמה)? צירפתי לך כאן קובץ המתאר את הגורמים לספזם של שרירי הצוואר. בוודאי תמצאי שם מגוון תסמינים וליקויים שאת יכולה "להזדהות" איתם. באופן כללי הכל ענין של תרגול, שחרור, הענקת גמישות ושרירי הצוואר והגב וכו'. תרגישי טוב, חנן

כאבי גב

לכאב שנמשך שנתיים צריכה להיות סיבה, צריך לבצע ברור ולחפש את המקור. אז גם ניתן לכוון יותר טוב את הטיפול.

sharonchu

New member
לד"ר אלישע קרסין

הייתי מספר פעמים בטיפולי פיזיותרפיה וכם אצל אורטופד כולם אומרים לי "תלכי לשחות תעשי יוגה זה יעבור מתישהו" יש לך עצה למי לפנות ואיך אפשר לפתור את זה? תודה

rafagav

New member
היוגה

היא פתרון נהדר לרוב הבעיות... בעיות שיווי משקל שהיו לי, כך ענייני גמישות ועוד... כרגע - חלק גדול מהשיטות שפיתחתי נובעות מהידע מהיוגה (תוכלי לראותן באתר האינטרנט, אליו הקישור למטה). אולי כיוון היוגה אינו נכון? באיזה מרכז ובאיזו שיטה את מתרגלת? אני למדתי בקורס מורי היוגה לפי השיטה של שיווננדה. הניא היתה מצויינת, דבר שכמובן לא בא לפסול שיטות אחרות!! ** עליך ללמוד לבצע תנועות כדי להזרים דם עשיר בחמצן וכו' ואיזורים הללו. עליך ללמוד לשבת נכון, אז יעלם הלחץ מהכתפיים - ראי באתר, בפרק "דרכים להקלת העומס". פני ואשמח לסייע!!

למעלה