בעיות גב

בעיות גב ../images/Emo10.gif

בצהריים, כנראה עקב תנועה לא נכונה, נמתח לי כנראה שריר בגב, אשר מקרין כאב עז ומונע את תנועותי. האם למישהו יש תרופת קסם או פתרון לבעיה ? להרקדת הנוסטלגיה היום ברעננה כנראה כבר לא אצליח להגיע (או לחזור בצורה ישרה...), אך האם בכל זאת מישהו יודע מה צריך לעשות במקרים כאלה, כדי שלפחות מחר אצליח לרקוד ? כל עצה תתקבל בברכה תודה

silvey

New member
רויטל../images/Emo122.gifתרגישי טוב... אם זו לא

בעיה בחוליות עמוד השדרה אז נראה לי שמסאג' מקצועי הגון ישחרר כל שריר תפוס. גם אמבטיה חמימה תשחרר שריר סורר.

זה הזמר

New member
רויטל את לא מתביישת

יש לך כאבי גב ואת לא מתקשרת? טופ, קודם כל במקלחת זרם מים חמים מכוון למקור הכאב, אח"כ בקבוק מים חמים, או לחילופין לשפשף את המקום עם קוביות קרח. וולטרן 12.5 מ"ג, עם האוכל, לא צריך מרשם רופא, עובד כמו קסם. אם את מגיעה לרופא - תבקשי מרשם לאביטרן 50 מ"ג. והדבר האחרון, שעוזר לכל מכאוב, בעצם אני לא יכולה לכתוב כאן (כי יש קטינים...) - אני אגיד לך בטלפון. תרגישי טוב מאמי...

מעניין איך כולנו מציעות לך אותו דבר

נראה לי רק שדב אורבך יציע לך לשתות מיץ לימון.. דבל'ה נראה לי שעשית "עין רעה " לרויטל! עכשיו, אתה חייב לאחל לה פה בפרהסיה שתבריא אחרת, נחשוב שיש לך כוחות מאגיה שחורה!

מתיחת שריר

1. מסז' עם שמנים ארומתיים (לחמם לטמפ. גבוהה מזו של הגוף) 2. משחה סינית. (זו שמדיפה ריח חריף) 3. בעדיפות שניה וולטרן. בשלושת האפשרויות לא להתרכז רק בנקודת הכאב אלא לעבוד על כל האיזור. לאחר המריחה האיזור חייב להיות מכוסה (לא חשוף - על מנת לשמור על חום מקומי.

רויטל ,הכי טוב זה לעשות בעדינות

כפיפות בטן לחיזוק שרירי הבטן שיחזיקו את עמוד השדרה ולא יגרמו ללחץ על העצב ועל הסחוס בעמוד השדרה.אם הכאב חזק ואת לא יכולה לבצע את כפיפות הבטן, אז קודם בכל מקרה ,למרוח את משחת הבנגן עם השפופרת האדומה שחזקה יותר מהירוקה.כאשר הכאב יחלש אז לעשות את כפיפות הבטן.כנראה ששרירי הבטן שלך חלשים ולכן את צריכה להתמיד בתרגיל הזה לפחות פעם אחת בשבוע ולהגיע עד ל-30 כפיפות בטן.מי שלא מסוגל לעשות 30 כפיפות בטן,הסימן הוא שיש לו שרירי בטן חלשים שלא יכולים להחזיק היטב את עמוד השידרה.טוב גם אם תחזקי את שרירי הצד. מאחל לך החלמה מהירה.

אורנה ה1

New member
כל דבר הכי טוב לעשות רק בעדינות ../images/Emo8.gif

ומה לעשות כאשר יש כאבי גב למי שעושה בין 600 ל 400 (ביום חדש) כפיפות בטן בחדר כושר? תאמין לי עזרא, ובשבילך רויטלי - מסאג' טוב עם שמני עיסוי ריחניים, ומנוחה - הם התרופה אמיתית.

אורנה לא צריך יותר מ-30 כי זה רק

הורס ושוחק את עמוד השדרה.מה שכתבתי זאת הצלחה מהירה.אני לא חושב שצריך לנוח,כי זה לא הכי טוב.מסזים והשמנים קצת עוזרים ולפעמים גם מזיקים והריפוי לא מהיר.חייבים לעשות רק מה שכתבתי קודם.

אין לי בעיה עם שרירי הבטן

אני מקפידה לעבוד לפחות פעם בשבוע קצת על כל שרירי הגוף, כולל שרירי הבטן. למה דווקא 30 ??? אני חושבת שזה שונה מאדם לאדם בהתאם לכושר שלו, יש אנשים ש- 30 כפיפות בטן לא מזיזות להם. מה שחשוב זה לאחר כפיפות הבטן למתוח את הגוף כדי שהשרירים לא יתכווצו. לפי דעתי חשוב לחזק את שרירי הגוף ואין מודעות רבה לכך בקרב האנשים שרוקדים ריקודי עם.

פרויקה1

New member
לרויטל - החשוב ביותר זו מנוחה

מנסיוני, מתיחת שריר או רצועה (מתחצי רצועה בירך לפני זמן קצר), דרושה מנוחה של לפחות 3 שבועות. בודאי לא ללכת לרקוד כבר מחר כפי שאת היית רוצה. זה אינו אומר שאם את מרגישה שהכאב עובר שלא תחזרי לריקודים, אבל לא ריקודים מהירים ובלי קפיצות. תנסי את העצות שנתנו לך החברים אבל בעיקר תנוחי

רויטל .לא היתה הרקדה יפה ולא היו

הרבה רוקדים.כנראה בגלל ל"ג בעומר.לא הפסדת.את כן הפסדת את ההרקדה היפה של יום-טוב ביום חמישי.

לרויטל החמודה......../images/Emo101.gif

אין לי סוד רפוי באמתחתי..כולם כבר הציעו : העיסוי עם הכדורים וולטרן אביטרן... השמנים הארומטיים, האמבטיות החמות, בקבוק חם... מנוחה... הכל ביחד ובסופו של דבר הזמן הזמן הוא שייעשה את ההחלמה........סבלנות חמודה והכל יעבור. אשר להפסד ההרקדה? נוווו...אני לא מסכימה עם עזרא שאומר "לא היתה הרקדה יפה". אבל, ההרקדה הזאת הולכת להיות לנו קבועה ורצופה כך שבפעם הבאה את תהיי, תרקדי ותהני ובעיקר תהיי בריאה. יעזור לך הדבר הזה?
אם כן אז קבלי כמה...

../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo140.gif

תודה לכולם על העצות שמסרו לי הן בפורום, הן במסרים אישיים ואפילו בטלפון. השתמשתי בחלק מהעצות. אתמול המצב קצת השתפר אך לצערי היום קמתי במצב יותר גרוע. קבעתי תור לאורתופד בערב ואני מקווה שהוא לא יאסור עלי פעילות גופנית.....

רויטל.אני חושב שהשכיבה במטה

רק מזיקה.אם תמשיכי לעשות התעמלות לגב באופן קבוע ולא תרקדי בעוצמה בהרקדות כפי שאני רואה אותך ,אז הגב שלך ירפא בהדרגתיות.נראה לי שהבעיה שלך היא לא בשריר אלא בסחוס של עמוד השדרה שנשחק מהתנודות שנובעות מההקפצות שלך.לכן מעתה עליך לרקוד בעדינות.

New member
כאב גב...

תרקדי את הריקודים מלדיטה לונה (עם העינטוזים בסוף), ואת חכי עוד רגע (עם ההצצות לצדדים), והכל יעבור!

זה הזמר

New member
דרך הגב (../images/Emo3.gif) זה נכון

התנועות האלה, אם הן נעשות בעדינות, דווקא משחררות את השרירים

אאילת

New member
החלמה מהירה

רוייטל מתוקה מקוה שהכאב ייעלם לך ותרגישי טוב במהרה. אני מקווה שכאשר תקריאי את התגובה שלי כבר תהייה בריאה אם עדין מציק לך נסי לשכב שעה לפחות על השטיח או הרצפה תאמיני לי ברגע הראשון זה לא נוח אבל זה משחרר את הגב פלאות שתרגישי טוב ממני איילת

למעלה