בעיות בVST

המורעל2

New member
בעיות בVST

שלום לכולם. יש לי מודול תופים של VDRUMS שהוא TD-6 ומתאם מידי לUSB של E-MU ב1X1. יש לי בעיקרון שתי בעיות. אני מעביר את הLOCAL CONTROL לOFF במודול תופים. הבעיה הראשונה הוא שיש לי דיליי עצבני בין המכה על הטריגר לבין הוצאת הצליל מהVST. יעני אני נותן מכה על תוף ואז הSOUND של הVST יוצא אך לא בסינכרון עם הנקישה. הבעיה השניה היא בADDICTIVE DRUMS בKEYBOARD MAPPING. אם אני מכה על טריגר של HI HAT אבל משום מה הVST מנגן לי בכלל מצילה אחרת-CRASH. איך אני יכול לכוון את הMAPPING ככה שמכה בטריגר HI HAT ייתן לי באמת HI HAT ולא מצילה אחרת... ניסיתי לחפש איך לכוון את זה אבל לא מצאתי. המוזר עוד יותר הוא שבEZDRUMMER לא קורה דבר כזה. תודה מראש.

dmt4me

New member
אוקיי

נתחיל בהתחלה.. בעיית הלייטנסי המוכרת...זה נשאל כאן 60 פעם ביום אז ככה.. אם אין לך כרטיס קול מקצועי(תומך ASIO)אז מן הסתם תצטרך את האסיו פור אול..להוריד מפה---> http://tippach.business.t-online.de/asio4all/ASIO4ALL_2_8_Beta_2_English.exe אם יש לך כרטיס תומך ASIO גש לDevices ->device setup ->vst audiobay שם תגדיר את דרייבר הכרטיס כמאסטר אסיו דרייבר אחכ גש למרכזיית הכרטיס שלך ותוריד את הבאפר\לייטנסי עד למינימום שאפשר לעבוד כמו שצריך. אם אין לך כרטיס,אתה מוריד את האסיו פור אול מתקין,ופשוט עובר על השלבים הנ"ל. הבעיה השניה נובעת כנראה מתכנות לא תואם של הVדראמס לקיובייס\VST -אם יש אפשרות לאפס את הוי דראמס עשה זאת אולי יש פרוגרם למידי והוא הוא מתוכנת אחרת,אם אתה לא מוצא שום ריסט או איפוס נסה לעבוד עם סמפלר ואז תוכל לשים כל דגימה איפה שנוח לך.פשטיין? מקווה שעזרתי יום טוב.

למעלה