בעיות בquickoffice

yossi_gu

New member
בעיות בquickoffice

לאחר הדיונים הארוכים שראיתי בנושא quickoffice או DTG ניסיתי ללכת על בטוח. התוצאה: ב quickoffice הכל עובד בסדר אבל ב quickoffice Desktop אני לא מצליח לפתוח מסמכים שכתבתי על הפאלם. או שהתוכנה לא מגיבה (שעון שעון ועוד שעון) או שהוא מודיע לי שהתוכנה busy ופותח לי מסך של switch וכמובן לא עושה כלום בהמשך. כאשר אני מנסה לפתוח word הוא לא מגיב או שמעלה קובץ (פגום) ששמו qword8.dot. אני עובד עם פאלם Vx ו win 95 עם office 97. תודה מראש יוסי נ.ב לכל נותני העצות בנושא הdesktop בסוף באמת נאלצתי להסיר ולהתקין מחדש ומאז עובד eser. תודה

basin

New member
פיתרון ל-Qword8.dot צפוי רק

בגרסה הבאה של QuickOffice שכן לפי דיברי היצרן היא תיתמוך בעברית. בינתיים כדאי ללמוד לטינית... ביי

yossi_gu

New member
אז מה

כל השמועות הזדוניות על אנשים שעובדים עם התוכנה? האם יש פתרון אחר? האם יש תוכנה פשוטה המאפשרת לעבוד עם מסמכים גדולים מ 4k. האמת שזה יענה על רוב צרכי כי מה שאני צריך בנושא זה מהpalm זה בעיקר מקום למילים (ספריה, הרצאות, רכבת וכד´). לעצב אני תמיד יכול בword. מודה לך גם בלטינית יוסי

יוסי, האם לא הגיע הזמן לעבור למערכת

הפעלה עדכנית יותר מחלונות 95? כנ"ל לגבי אופיס 97. אם תעבור לחלונות 98 + אופיס 2000 לא תהיה לך שום בעיה עם Quickoffice שאיתו אני עובד ללא בצורה חלקה והרבה מאד גם עם קבצי וורד וגם עם קבצי אקסל. מנשה.

כן , כן... ואז גם תהיה לך הזכות..

לחוות את את כל הבאגים הבלתי אפשריים של חלונות 98 . ואם תתקדם לחלונות 2000 בכלל תהנה כי תוכל לשבת על שפת הים ולהשתזף כשהמחשב שלך נמצא פעם ביומיים ב"התקנה מחדש"... יאללה כל תומכי חלונות 98 ו - 2000 ... להסתער על אמנון הרבה בריאות אמנון מרגלית

yossi_gu

New member
אני משתדל לא לשדרג

בהמשך השבוע (אולי אפילו מחר) אני מתכוון להחליף מחשב ולהנות מהבאגים החדשים. אני מקווה שגם מה-Quickoffice אני יודע שכל שדרוג עולה שעות רבות של התמודדות עם באגים וכד´ לכן אני משתדל להחליף מחשב כל 3-4 שנים ולעבוד עם מה שיש. אמנם תמונה שווה אלף מילים אבל אין לי את התמונה. לפני זמן מה ראיתי תמונה של סיני זקן עם אופניים עמוסות בשקים וערימות של ניירות. כותרת התמונה היתה שזה אדון ching משהו שעשה את הטעות והדפיס את רשימת הבאגים של win 2000. לדעתי יש יחס ישר בין מספר הבאגים למקום שצורכת מערכת ההפעלה בדיסק. בקרוב אצלי. תודה

basin

New member
צודק 100%

אם לא הייתי צריך להתקין USB עבור פלם אז לא הייתי משדרג ל-WIN98. לגבי OFFICE97 אז למשתמש הביתי היא יותר מבסדר גמור. אגב, אמנון, כדאי שתיכנס למיקלט...

hanani

New member
מישהו ניסה את ה - DTG או QO עם MMC

האם מישהו ניסה כבר DTG או QOFFICE מכרטיס זיכרון ? האם ניתן לשמור את כל הישום כולל המסמכים על הכרטיס או רק את ה - DOCS בכרטיס, וקובץ ההפעלה ב PALM ? אני "נפלתי" אתמול וגמרתי עם הארד ריסט אחרי ניסיון דומה.

למעלה