בעיות ב-XP

pearlnir

New member
בעיות ב-XP

שידרגתי לחלונות XP ברשותי מחשב אטלון 600 מגה הרץ. להלן מספר בעיות שאני לא מוצא להן פיתרון: 1. בכיבוי המחשב, הוא מגיע למסך "עכשיו ניתן לכבות" ולא מכבה את המחשב כמו בחלונות 98. 2. אני לא מצליח להתקין את EASY CD 5 על אף שהורדתי את העידכונים ל-XP 3. אני לא מצליח להתקין את הדרייברים של הסורק UMAX 1220S וגם כאן הורדתי את הדריברים האחרונים ל-XP אשמח לקבל עזרה, אובד עצות...

תשובה!

1) XP אינו נותן כיבוי אוטומתי של המחשב כי כך הוא בנוי!! על תשאל מדוע!! בדיבור שלי אם אחד מעובדי מיקרוסופט הוא שאפשרות זאת צריכה לעבוד בעתיד הקרוב!! 2) אני לא יודע מה הבעיה אצלך אבל EASY CD 5 עובד מצויין אם XP. אני מציע למחוק כל זכר לה תוכנה ולהתקין אותו מחדש על המערכת. 3) לצערי הרב ל-XP אין תמיכה בדריברים של UMAX אני לא יודע למה, אבל ל-XP יש תמיכה בכל הסורקים!! לך ללוח בקרה--> סורקים ומצלמות--> ולחץ הוספה. זה אמור לזהות את הסורק!! כאמור יש לי סורק UMAX 3600 והוא עובד מצויין. מקווה שעזרתי לך!!

pearlnir

New member
2 שאלות

1. הסורק שלי הוא סקזי, בהוספת סורק, תחת UMAX יש רק 610P שהוא פרללי איך לגרום לו לחפש לבד? 2. התקנת את ה-easyCD 5 הרגיל, אותו אחד שרץ תחת 98? או שהורדת את העדכון מהאתר? כי בהתקנה הרגילה הוא מיד אומר שיש בעייה בהתקנת easyCD

תשובה

זה נכון מה שאתה אומר, אבל זה מה שתעשה: נתק את הקבל של סקזי מהמחשב בלי לכבות את המחשב עכשיו חבר אותו מחדש הוא אמור לכתוב לך למטה שהוא מצא חומרה חדשה עכשיו תן לא להחליט מה לעשות בדרך כלל הוא מתקין את הדריברים בעצמו אך אם הוא לא עושה זאת תעשה את זה כאשר אתה מחובר לאינטרנט הוא אמור לחפש שם אם אין לא ברירה אחרת. אבל הוא אמור למצוא את הסורק!! בקשר ל-CD 5 אז האם כאשר התקנת את XP התקנת אותו על מערכת קיימת של WINDOWS שהיה כבר מותקן שם CD 5??

pearlnir

New member
כן, הוא היה מותקן קודם

ואחרי השידרוג התקנתי אותו שוב על עצמו בכלל, שמתי לב שיש הרבה מאוד תוכנות שהיו רשומות ברגסטרי של 98 ועכשיו הן לא רשומות ברגסטרי של XP אבל מקצתן עדיין עובדות מה לעשות בנוגע אליהן?

תשובה

כמו שאמרתי אם התקנת XP על מערכת שהייתה אז אני מציא לך להסיר אותה מהמחשב ואם אתה יודע בדיוק איך להשתמש ברגסטרי אז תחפש שם כל מה שקשור בתוכנה ומחק את זה ואז תתקין הכל מחדש זה אמור לפתור את הבעיה אצלי שה פתר!!

kitt

New member
XP מכבה כל מחשב שיש לו דרייבר ללוח

האם שלו. לי לא היתה שום בעית כיבוי. נסה למצוא דרייברים ללוח האם שלך.

yaniv9999

New member
תכנס!!!

ה xp נכבה כמו גדול-תלך ל-power options מ לוח הבקרה ותאפשר בtab של apm את הוי (תסמן את הוי). דבר שני easy cd creator מצויין בxp לאחר העדכון-אם כבר התקנת את easycd creator 5 אז תסיר אותו ותתקין שוב ואז תעשה את העדכון(לפי ההוראות) . לגבי ה umax תגש לאתר שלהם ותראה אם יש דריברים לxp או ל2000 תהנה

למעלה