בעיות בשימוש בפורום

ornan

New member
בעיות בשימוש בפורום

שלום לכם אני משתתפת פעילה בפורום "שורשים משפחתיים" ובזמן האחרון יש לי המון בעיות, בהמלצת מנהל הפורום - ארנון הרשקוביץ אני מעתיקה לכם את הבעיותלהלן הבעיות שנתקלתי: א. עץ הפורום - נכנס מצוין ב. יער הפורום - עולה, לחיצה על ציור העץ - לא נפתח כותב למטה UNABLE TO LOAD DATABESE, בטור הקישורים המשפחתיים בטבלה- נכנס מצוין כולל תמונות. ג. בדף הבית של הפורום- בקטגוריית המאמרים -נכנס מצוין כולל תמונות. ד. הבעיה העקרית שליכשאני נכנסת לדך ההודעות - אם אני מגיבה להודעה כלשהי (כמו לדוגמא ברגע זה) אחרי ששלחתי אותה, גם יציאה מסודרת מהאתר, גם אם כביתי את המחשב - בכניסה הבאה דף ההודעות נשאר כמו שהיה בשעת שליחת ההודעה - גם אם הדבר נעשה יומיים קודם לכן. כדי להתעדכן אני חייבת לבצע כניסה לכלים, אפשרויות אינטרנט ומחיקת קבצי COOKI (לפי עצת הטכנאי), רענון F5 לא מספיק. פעולה זו מעצבנת ואני ממעיטה להכנס לפורום ובעיקר להגיב, פעולה זו שאני עושה, מאיטה מאוד את הכניסה הבאה שלי לפורום. זה פחות או יותר המצב. ח.ח. (חיזוק חיובי) על ההורדה של השחור-כתום בעיניים, תודה ארנה

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה אורנה~!
אשמח אם תוכלי לתת קישור ליער הפורום - כדי שנוכל לראות במה מדובר.
לגבי ההודעות, אני מניחה מדברייך שאת נכנסת דרך דף הקהילה של הפורום - ולא לפורום ישירות. (אם אני טועה, אנא תקני אותי)
בשלושת השבועות האחרונים, חל שינוי בדף הקהילה, ועל מנת לקרוא את כל ההודעות החדשות עליך להכנס לפורום ישירות.
את מוזמנת להכנס לכאן, לקרוא את ההסבר על השינוי, ואני מצרפת תמונת מסך - לכניסה ישירות לפורום. מחכה לתגובה~!

הקישור ל"יער הפורום"

הוא כאן. בלחיצה על אחד הכפתורים עם העצים אמור להיפתח חלון חדש עם אפליקציה של אילן יוחסין (בג'אווה). אורנה לוחצת ולא מקבלת כלום. בנוסף, הבעיה עם ההודעות קורית בפורום עצמו, כיוון שהיא נתקלת בה גם אחרי שהיא מוסיפה הודעה.
מראש על העזרה, אתם נפלאים
ארנון

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

היי ארנון~!
אצלי העץ נפתח, איזה יופי של דברים
!!!! כל הכבוד!
ראיתי הערה שם... שמי שלא מצליח לראות את העץ, עליו להתקין קובץ שמאפשר צפייה ביישומי ג'אווה. האם אורנה התקינה את הקובץ? במידה והתקינה אותו...האם יתכן שהוא הוסר כשביצעה את המחיקות השונות?
לגבי הפורום , כתבת ש"ההודעות קורית בפורום עצמו, כיוון שהיא נתקלת בה גם אחרי שהיא מוסיפה הודעה".... ניתן להוסיף הודעה גם מעמוד הקהילות ללא צורך להכנס לפורום. התאור שאורנה נתנה מאוד דומה לכניסה דרך דף הקהילות, בגלל זה הדבר מוזר מאוד, כשהיא נכנסת לפורום ישירות, היא לא אמורה להתקל בבעיה כזאת.
אולי כדאי לבצע מחיקות יסודיות יותר, למחוק את הקבצים הזמניים, ההיסטוריה והקוקיז: (רק לוודא שזוכרים את הססמאות לאתרים שביקשת שישמרו ססמאות בצורה אוטומטית).
כלים>אפשרויות אינטרנט>מחיקת קבצים (כולל התוכן הלא מקוון).
כלים>אפשרויות אינטרנט>נקה היסטוריה.
המחשב שלי>WINDOWS<C תגשי לתיקייה שנקראת Temporary Internet Files לאחר שנכנסת לתיקיה גשו לעריכה >בחר הכל. לאחר מכן גשו לקובץ ובחרו באופציה "מחק".
באותה תיקייה של WINDOWS , יש תיקייה שנקראת COOKIES. ->להכנס אליה. גשו לעריכה>בחר הכל. לאחר מכן גשו לקובץ ובחרו באופציה "מחק".
וודאו שהתאריך (כולל השנה) מעודכן ותקין במחשב. מחכה לתגובות~!

למעלה