בעיות ברכיים

dulce nofa

New member
בעיות ברכיים

אני עובדת כבר כמה זמן על שפאגטים.. ועכשיו יש לי עיות ברכיים.. מה אני יכולה לעשות??
 

Only Dance

New member
ללכת לרופא?

לראות מה הוא ממליץ. מה הכוונה עיוות? כואב לך? דוקר לך? מציק לך? מתעקם לך? תמקדמי אותנו אנחנו לא רואפים ואין לנו שום זכות לתת לך "עצה " בנוגע לעיניין, רק להפנות אותך לרופא אורטופד שיטפל בך. תנסי לבדוק אולי את לא עושה נכון שפגאטים, ולא מאתמנת נכון. קאטי.
 

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifלא עיוות../images/Emo6.gif

היא התכוונה ל"בעיות" אבל נפלה ה-ב'
 

yuvush

New member
../images/Emo85.gif אולי..

זה לא בעיות ברכיים וסתם יש לך לחץ עליהם ובגלל זה הן כואבות.. גם לי זה קרה פעם..
 

norco22

New member
היי, עצה

אני אומנם לא רופא אבל סובל מבעיות בברכיים כבר כ"כ הרבה שאולי אני אצליח לכוון למרות שחובה לראות רופא ! איזה כאב זה ? עמום ? חד ? יש נפיחות ? יש מגבלות בטווחי התנועה של הברך ? זה מיד אחרי השיעור ? במהלך השיעור ?
 

dulce nofa

New member
אז..

זה לא רק במהלך שיעור.. זה התחיל מזה אבל עכשיו זה גורם לי לכאבים בברכיים לא בזמן פעולה מסויימת אלא גם די במהלך היום..
 

norco22

New member
יש נפיחות אחרי השיעור/ במהלך היום ?

אהה וגם יש פה פורום אוטופדיה, שווה לשאול גם שם...
 

Only Dance

New member
שמעי אני אישית-אל תתפסי אותי במילה

הייתי הולכת לרופאים בהתחלה כשהיו לי כאבים, אחרי שהוא תמדי חוזר על אותו הדבר : שולח אותי לצילום, רואה שאין שברים, נותן לי ארטופן ואומר לי לנוח - דבר שלא בא בחשבון אני הפסקתי ללכת לאורטופדים. כי הם סתם דפוקים... הכי טוב זה רופא ספורטאים (יש גם רופא רקדנים) המליצו לי על אחד בפורום של נענע, שכחתי מה שמו. תבררי בקופת חולים שלך קאטי.
 

Orbit white

New member
יש את עופר עינת ברמת גן!!!

הוא מומחה לרקדנים... הוא עשה לנו פעם הרצאה!
 
למעלה