בעיות ברומו של עולם.......
צהריים דפיקות בדלת " סאמו גם לנוח לא נותנים בבית הזה"........ מי זה?..אני.!... טופ נו אני קמה בחוסר רצון לפתוח ת'דלת.. בפתח עומדת ילדה מזה מתוקההההההההההההההההההה...... בלונדה קטנה כזו עם נמשים ואייייייי לאכול אותה........ מה רצית חמודה .... את אמא של עידן ?היא שואלת בקול מצייצ כזה ... כן חמודה < בתוכי אני כבר מדמיינת איך הבן שלי התעלל בחמודונת הזו והיא בטח באה לילל לי >... אמא של עידן תגידי לו.... מה עשה לך עידן ?אני שואלת... והיא אויש הייתם צריכים לראות אותה עם דמעות בעיניים.... עידן לא רוצה לשחק איתי הוא משחק עם יעל .נו אני שואלת ולמה את בוכה?...... והקטנה הזו פרצה בבכי קורע לב......
חיבקתי אותה הכנסתי אותה הביתה נתתי לה לשתות משו מבצע הרגעה קטן.... ויאללה למבצע חלצ על מה ולמה בכתה הקטנה........ והיא עם הבכי החנוק מספרת לי שהיא אוהבת את עידן והוא הולך עם ילדה אחרת לשחק ולא מתייחס אליה..
אייייייייייייייייייייייייי רציתי לחנוק את הילד!!! חייכתי לי ככה ביני לבין עצמי והבטחתי לה שאני אדבר עם עידן.......... טופ נו דיברתי איתו...." אמא אני אוהב את יעל" אני..... אבל עידן תשחק גם עם אפרת לא יפה ככה לעזוב אותה לבד...... הוא..." אמא אבל כשאני משחק איתה יעל כועסת עלי".. אני ... " נו אז תסביר ליעל שגם אפרת חברה שלך"... הוא .. "אמא מפתאוםםםםםםםם יעל חברה שלי איך אני אגיד לה שגם אפרת חברה שלי"....... אני..... עידן זה לא יפה להתנהג ככה אתה פוגע באפרת...... הוא... " אמא אל תתערבי לי עם החברות שלי" אני.." עידני איך היית מרגיש אם זה היה הפוך" ואני מסבירה לו למה הכוונה שלי....... מה עונה לי המלעון הקטן........"אמא הלב שלי עושה מה שהוא מרגיש אני לא מחליט בשבילו!!!" ושלא תבינו לא נכון הילד כולה בן 9....... ואנחנו מיללים על הבעיות שלנו
)))
צהריים דפיקות בדלת " סאמו גם לנוח לא נותנים בבית הזה"........ מי זה?..אני.!... טופ נו אני קמה בחוסר רצון לפתוח ת'דלת.. בפתח עומדת ילדה מזה מתוקההההההההההההההההההה...... בלונדה קטנה כזו עם נמשים ואייייייי לאכול אותה........ מה רצית חמודה .... את אמא של עידן ?היא שואלת בקול מצייצ כזה ... כן חמודה < בתוכי אני כבר מדמיינת איך הבן שלי התעלל בחמודונת הזו והיא בטח באה לילל לי >... אמא של עידן תגידי לו.... מה עשה לך עידן ?אני שואלת... והיא אויש הייתם צריכים לראות אותה עם דמעות בעיניים.... עידן לא רוצה לשחק איתי הוא משחק עם יעל .נו אני שואלת ולמה את בוכה?...... והקטנה הזו פרצה בבכי קורע לב......