בעיות ברומו של עולם.......

קרוואלה

New member
בעיות ברומו של עולם.......

צהריים דפיקות בדלת " סאמו גם לנוח לא נותנים בבית הזה"........ מי זה?..אני.!... טופ נו אני קמה בחוסר רצון לפתוח ת'דלת.. בפתח עומדת ילדה מזה מתוקההההההההההההההההההה...... בלונדה קטנה כזו עם נמשים ואייייייי לאכול אותה........ מה רצית חמודה .... את אמא של עידן ?היא שואלת בקול מצייצ כזה ... כן חמודה < בתוכי אני כבר מדמיינת איך הבן שלי התעלל בחמודונת הזו והיא בטח באה לילל לי >... אמא של עידן תגידי לו.... מה עשה לך עידן ?אני שואלת... והיא אויש הייתם צריכים לראות אותה עם דמעות בעיניים.... עידן לא רוצה לשחק איתי הוא משחק עם יעל .נו אני שואלת ולמה את בוכה?...... והקטנה הזו פרצה בבכי קורע לב......
חיבקתי אותה הכנסתי אותה הביתה נתתי לה לשתות משו מבצע הרגעה קטן.... ויאללה למבצע חלצ על מה ולמה בכתה הקטנה........ והיא עם הבכי החנוק מספרת לי שהיא אוהבת את עידן והוא הולך עם ילדה אחרת לשחק ולא מתייחס אליה..
אייייייייייייייייייייייייי רציתי לחנוק את הילד!!! חייכתי לי ככה ביני לבין עצמי והבטחתי לה שאני אדבר עם עידן.......... טופ נו דיברתי איתו...." אמא אני אוהב את יעל" אני..... אבל עידן תשחק גם עם אפרת לא יפה ככה לעזוב אותה לבד...... הוא..." אמא אבל כשאני משחק איתה יעל כועסת עלי".. אני ... " נו אז תסביר ליעל שגם אפרת חברה שלך"... הוא .. "אמא מפתאוםםםםםםםם יעל חברה שלי איך אני אגיד לה שגם אפרת חברה שלי"....... אני..... עידן זה לא יפה להתנהג ככה אתה פוגע באפרת...... הוא... " אמא אל תתערבי לי עם החברות שלי" אני.." עידני איך היית מרגיש אם זה היה הפוך" ואני מסבירה לו למה הכוונה שלי....... מה עונה לי המלעון הקטן........"אמא הלב שלי עושה מה שהוא מרגיש אני לא מחליט בשבילו!!!" ושלא תבינו לא נכון הילד כולה בן 9....... ואנחנו מיללים על הבעיות שלנו :))))

"הלב שלי עושה מה שהוא מרגיש..."

ענק
ענק
ענק
אוח אוח יש לו עתיד לקטן החמודי שובר הלבבות הזה... תני לו
ענקי מדודה אחתוש... כל הכבוד לו... ואת שתקי :))))))

קרוואלה

New member
אמרתי לו.......

נשבעת לך שהבוקר קראתי לו את התגובה שלך ושל טאק.......... רוצה תגובה שלו לדודה אחתוש?.?....." אמא היא אמרה לך שתקי"
רצ לאח שלו הגדול ומספר לו שאמרו לאמא לשתוק......<הילד הלך המום לבית ספר>. אחתוש את הורסת לי את הרפיוטישן בבית..

טאKילה

New member
ללב אין הגיון אין חוקים....

עד כמה שזה נשמע עצוב, הלב של עידן מרגיש. אין גלים הפוכים גלים מתגלגלים רק עם הסחף. צטערת בשביל אפרת אבל יעל כבשה לעידן ת'לב בצינצנת זיתים. תגידי לו שהוא מכשפון כמו אמא שלו .. סאמו כאב לי על אפרתוש.

קרוואלה

New member
טאק את בבעיה עם עידן........

" אמא אבל היא אמרה לי שאני חמוד"....... זה הוא אמר לא אני .....< זה מה שקורה שהמסנג'ר פתוח ואני לא נמצאת>..
זיתים?

טאKילה

New member
תגידי לעידן

שהוא מותק ואני סתם רציתי להרגיז את אמא שלו. ושילך תמיד אחרי הלב גם אם יש או אין היגיון. וזתחם יצא ככה בלי שאדע למה וכמה.

נו מה לעשות, כל אחד והאהבות שלו

תני לו לעשות את הבחירה שלו. אל תתערבי לו בחברות שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי על הבוקר כמה צרות יש לקטנים האלו. חבל"ז זה לא פיייייייייייייייייייר להותיר את החמודונת הקטנה הזו לבד אז קדימה לעשות מאמצים שהילדה לא תפריע לך יותר לנוחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח יופי של סיפור קטן ומשעשע לנו אין צרות של משכנתא ארנונה ועד בית, דלק, חשמל מזגן לא עובד ועוד כמה דברים קטנים לקטנים יש הרבה יותר בעיות משלנו,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, מה יש ?? תעמידי אותו למשפט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרוואלה

New member
הבעיות שלנו ....

באמת מתגמדות לעומת "הצרות" של הקטנים האלה...... פיייר להשאיר אותה לבד או לא פייר אני החלטתי שמספיקות לי הבעיות שלי ... החלטתי להקשיב לילד ולא להתערב לו " בחברות שלו"....... < נו לפחות עד השלב שיגיעו אליי הביתה לתביעת מזונות>

מיקו 42

New member
../images/Emo24.gif

תירגעי החיבוק לעידן לדעתי את צריכה לשכנע את אפרת להיות חברה של יעל וככה היא תיכנס למועדפות לדעתי את צריכה לקחת את הילד לחינוך מיני דחוף לדעתי את צריכה להכין לילד מיטה ר ח ב ה לדעתי הוא הגיע לגיל שאפשר להתחיל... הללויה............ בוקר טוב

קרוואלה

New member
לדעתי......

אני תיכף חונקת אותך!!! 9 כולה בן 9 איזה חינוך מיני ואיזה מיטה רחבה......
תחכה עוד כמה שנים עם ההללויה הזה......
והנשיקה לא לך תרגע זה לי

צ'מעי.....

זו בעיה רצינית... הלב אני חושבת שאם היה "משחק" עם שתיהן היה יוצא קרח משני הכיוונים. הילד צודק, נאמן לאחת, נאמן ללב שלו !! מתוק אמיתי, איך ענה לך חחחחח

שמים1

New member
יודעת קראאוו מה זה הזכיר לי ?

את השיר המקסים של דינה והתפוח שהיא אכלה התפוח והלכה לשחק עם ילד אחר.. רק שאצלך זה הבן שאוכל את התפוח והולך לשחק עם יעל
אני חושבת שהוא צודק
הלב שלו מחליט היכן הוא רוצה ליהיות. מותר לו בהחלט
חמוד הבוןבון שלך

כנראה שמחר...../images/Emo66.gif

רוב הקישורים שמצאתי לא יניינו את הפורום,אני מחכה אולי מחר. יפה ששאלת ליאורי.

תגובה

נכון. אדם צריך להיות רק עם מי שהוא אוהב, ושטוב לו אתו. אם הוא קשור יותר לחברה האחרת, שיהיה אתה. אנחנו מוצאים לנו את האנשים המתאימים לנו. אולי בעתיד ימצא ענין להיות גם עם הילדה שאינו רוצה.

למעלה