בעיות בצפיית סרט !!

בעיות בצפיית סרט !!

אני מנסה לראות סרט עם הנגנים מדייה פלייר / BS PLAYER ואני לא מצליח לראות . אני מאמין שיש ברשותי את כל המקודדים שכן כבר ראיתי הרבה סרטים ולפי הצילום של AVI CODEC יש לי הכל . אולי אתם תצליחו לראות מה הבעיה ??? רצ"ב צילום מסך ========) תודה למשיבים ושבוע טוב לכולם!!!

amitay

New member
זה סרט VCD רגיל

נסה אולי את מדיה פלייר קלאסיק יצאה גרסה חדשה לפני שבועיים וחצי בערך http://sourceforge.net/projects/guliverkli/ ישנן גרסאות שונות לוינדוס 98/ME ולוינדוס 2000/XP

אולי מישהו מהחברה הוותיקים יודע

איך לפתור את הבעיה הזאת ? המטרה היא לבדוק למה הקובץ הספציפי הזה לא עולה לי בנגנים ... אני אודה למי שיענה .....

Reborn1

New member
שמלומלון מה קורה

1 את הסרט המרת בעזרת avi2dvd ? או שסתם "השגת" אותו 2 הורד את מקודד mpeg מקישורי הפורום ותתקין אותו 3 הורד את נגן Arpa Kolla Player תבחר file - open mpg vcd ואיתו תעלה את הסרט שלך זהו נגן חינמי ומעולה בהצלחה ותעדכן

בסדר ../images/Emo13.gif , מה שלומך אתה ?

ד"ש מקוקי
. אוקיי עשיתי מה שאמרת : 1. עוד לא המרתי אותו שכן אני רוצה לראות את המוצר לפני שאני ממיר 3 שעות. 2. המקודד הורד וזה לא עזר. 3. הKOLA PLAYER לא פותח . מה עושים ? בגדול אני רוצה לצרוב אותו על svcd/vcd קוקי כבר מתחילה להיות עצובה ...

amitay

New member
תנסה לפתוח אותו

בvirtualdub ותסרוק לשגיאות מעניין אותי מאוד המקרה הזה. סרטים סוררים במיוחד אני בדרך כלל מריץ בmplayer תחת לינוקס הוא מריץ הכול (טוב כמעט אבל מה שהוא לא מריץ לא הרבה תוכונות יודעות בכלל להריץ גם בחלונות MP4 עם תפריטים כן יש חיה כזאת)

תאמין לי או לא שלנו יותר חשוב לדעת

מה קורה עם הסרט הזה ? אמרת : לפתוח איתו עם וירטי ! אוקיי , אבל איך סורקים שגיאות ???

למעלה