בעיות בצבא

בעיות בצבא

שלום אני עמית. אני כבר שנתיים בצבא, לפני שנה וחצי הובחנתי כסובל מבעיות שינה, שהפריעו לי ממש. הומלץ לי על שש שעות עבודה ביום ולינת בית. למרות שהייתי בגדוד לוחם ההמלצות כובדו ב מ ל ו א ן והועברתי ליחידה העורפית של הגדוד קרוב לבית שם הייתי עושה יומיות מ 9 עד 14:30 והצלחתי לחיות חיי יום יום ללא סבל. כל זאת עד שלפני כחודש הועברתי לבסיס אחר רחוק מהבית מרחק של כשלוש שעות נסיעה, ובגלל הקושי שלי לישון בבסיס אני מעדיף לחזור הביתה, כמו כן אני משרת שם מ 10 עד 17 ככה שיוצא שאני יוצא מהבית ב 7 וחוזר לקראת 20:00 ואני מותש לגמרי ויש לי כאבי ראש נוראיים יום יום ואני סובל ברמה קשה מאוד, כולל חולשה כללית. יותר מזאת, לא מכבדים בבסיס הזה את המלצותיי תמיד ודורשים ממני להשאר בבסיס לשמירות וכיוב ואני מוצא את עצמי ממש ממש סובל. אובחנתי כסובל מ parasomnia והורידו לי פרופיל ל 82 אבל ההמלצות לא אושרו בצבא כפטור והן לא מחייבות, ורציתי לדעת איך אפשר להפוך אותם ליותר מחייבות או"להתמקד" בכאבי ראש ולקבל הקלות רפואיות כלשהן כי אני באמת ממש סובל ונשארה לי עוד שנה ואני לא רוצה לסבול ככה, בתקווה שמישהו ייעזור לי אם יש כאן מומחים, או אחרים שיודעים בעניין, תודה רבה

דנטל

New member
אולי בפורום סדירים יוכלו לעזור

הצבא הוא גוף לא פשוט. גם בפורום סדירים אין תשובה לכל, אבל יש שם הרבה גולשים בגילך ואולי מישהו מהם נתקל במשהו דומה או שיש לו חבר שעבר משהו דומה. לא יזיק לנסות שם. לצערי, לי אין תשובה בשבילך. מקוה שיהיה מישהו שתהיה לו.

למעלה