בעיות בפרק ב´

ארזגר

New member
בעיות בפרק ב´

טוב אז כך הסיפור נפרדתי מגרושתי לפני חמש שנים, לפני שלוש התגרשנו. לפני שנה הכרתי בחורה מקסימה, עולה חדשה, ולה ילד בן 8, ביתי הביולוגית גם בת שמונה, ואנו חיים ביחד כבר חצי שנה. הכל תקין אבל........ החברה לא סובלת את הבת שלי. כשהיא באה לשבת כל השבת היא בPMS עד יום שני!!! הילד והילדה מסתדרים היטב יחד, אבל אין לי כח לניגוס. אני לא מתכוון לפגוע ביביתי, אבל בן זוג זה משהו טוטלי לא? מחכה לדעתכם...

infatuation

New member
...

מה זאת אומרת לא סובלת את הבת שלך? איך אתה יכול לחיות עם מישהי שלא סובלת את הבת שלך? תחשוב על זה ככה: מי יותר חשוב לך הבת שלך או היא?

nutmeg

New member
אני במקומך

הייתי מנסה לשים את עצמי לרגע במקום ביתך. איך אתה היית מרגיש אם ההורה שעמו אתה גר, עליו אתה סומך, וממנו אתה מצפה שיגן עליך, יכפה עליך לגור עם מישהו ששונא אותך? לא כתבו כבר מספיק על "אמא חורגת"?

גרא.

New member
מכיוון שחשובה לך התפתחותה הרגשית

ואושרה של בתך,כדאי תחילה לעשות כל מה שאפשר עלמנת לקרב יותר את חברתך לבתך..דהיא אינה נסבלת על ידי חברתך.ובכלל,למה זה קורה? לא חשבת על כך? להבנתי,אתה תהיה חייב די מהר לבמחור בין החברה המקסימה וכו´,לבין טובתה של בתך..לא בדיוק ברור לי למה הכוונה בשאלה "בן זוג זה משהוא טוטאלי: ובתך שלך לא? אגב.יש כמובן הבדל אם בתך גרה איתך או שהיא אצל אימך ואתם נפגשים פעם/פעמיים בשבוע,ואחת לשבועיים לשבת..זה משנה מעט את התמונה.מאחר ובמקרה כזה,אתה תדרש בעתיד לתפקד כאב חורג של בנה של חברתך,באם תמסדו אתהקשר,..ובתך תהיה יותר אורחת בביתך..ולכן גם לא תאלץ להיות בתה החורגת של חברתך..זה מצב שקל יותר להתמודד עימו,מבלי לוותר על מי משתי הבנות היקרות לך.

למעלה