בעיות בפרוג...

elik101

New member
בעיות בפרוג...

לצערי יש בעיות שגם גדולים ממני לא הצליחו לפתור והבאנו אותם הנה לראות אם יש צדיק שיעזור חיברנו דייסק עם 2 LNB אחד עמוס ואחד להוטבירד בממיר רגיל נקלטים שני הלווינים הוטבירד נותן 95% איכות ו עמוס נותן 80% הבעיה מתחילה כשמחברים את הכבל לכרטיס הלוויני הפרוג מאתר את הוטבירד בצורה טובה אבל את עמוס שמוגדר כ LNB 2 הוא לא מקבל כלל... בסריקת טרנספורדרים ידנית אין כלל אפשרות לקלוט את עמוס.... כמו שאמרתי אין בעיה לקלוט את שניהם יחד עם ממיר רגיל אנא למי שיכול לעזור - שיעזור כמו כן אם יש למישהו בספריית הערוצים של פרוג את עמוס+הוטבירד אשמח לקבל את הקבצים לניסויים תודה מראש!!!! אליק

geostant

New member
יש פתרון מאוד פשוט

לא להשתמש בדייסק, אתה צריך להשתמש בממתג 22K שעובד בדיוק כמו דייסק רק שהוא ממתג לפי 22K ON/OFF

geostant

New member
זה ממתג...

יש לו 2 כניסות LNB ויציאה אחת כשהוא מקבל 22K הוא הולך לצד אחד וכשהוא לא מקבל 22K הוא הולך לצד השני

אפשר לימצא אצל ממתקנים ותיקים

כי זה חלק ישן שהיום לא בשימוש . הו הייה בשימוש בתקופת האנלוג אולי אצל הספקים הותיקים תימצא

דר שלמה

New member
קרמר, המיתוג של התדר הגבוה-נמוך

לא נעשה על ידי כבוי או הדלקה של התדר? תודה מראש!

כן . בממיר האנלוגי ישנה פקודה .

22KH OFF ON .זה הייה רליי שפיקד בין 2 צלחות . אבל הייתה בעייה שאים היו צרכים את ה22KH גם לישלוח לLNB כמו תחנה הונגריה2 . התדר לא עבר . אז הימצאי את הדייסיק . והוא מעביר הכל וגם 4 צלחות

דר שלמה

New member
זה בדיוק מה שלא הבנתי, איך זה יעזור

לו למתג בין שני לווינים, אם התדר הזה בשימוש.

elik101

New member
חיברתי טופפילד 3030

וגם הוא לא חיבב את הדייסק שלי.... אבל באופציות ראיתי את ה 22V ויש אופציה לON OFF מה אתה ממליץ קרמר? יש דרך להשמיש את הפקודה?

geostant

New member
יש לי ערמה של 22K SWITCH

אבל לא יצא לי לבדוק איך זה עובד עדיין

yoramile1

New member
קודם כל, מזל טוב!!

כניראה שהכרטיס הלוויני הפרולוגיק שיבש את רכיבי הדייסק תירכוש דייסק חדש! ליפני זה תיבדוק טוב את הגדרות הדייסק בממיר. וגם תחליף בדייסק מיספר אחר של LNB לדוגמא 3 או 4

elik101

New member
אכן נעשה זאת...

אני גם אחליף דייסק ונשחק עם הכבלים....

yoramile1

New member
רק תדע

שאים לא ניפתר לך הבעיה , יכול להיות שיש לך בעיה בLNB ואני לא מיתכוון לכיון ה LNB

למעלה