בעיות בעיתיות

בעיות בעיתיות

אז ככה... מערכת הפעלה 2000. אקספלורר 6 עם סרוויס פאק 1. כשאני מנסה להכנס לבלוג TV התקנתי את הפלאגאין שצריך כדי לראות את הצאט, ועכשיו כשאני מקבל את זה אז מופיעה הודעת שגיאה לא ברורה. חלון קטן שכתוב בו TT_DYNAMICBUTTON1 עם אפשרות אחת בלבד, ללחוץ על OK. אחרי כמה חלונות כאלה עולה לי הצ'אט והוא סבבה. אבל אני מקבל בדיוק את אותה תגובה בכל פעם שאני פותח חלון פרטי...ושם דברים נראים קצת פחות טוב. כשאני מנסה לעבור לחדר אחר, במבוגרים, הוא כל פעם מחדש מראה לי את המסך אזהרה "הכניסה מותרת לבני 18 ומעלה" וכו'...ואחרי שאני מאשר זה נותן לי שגיאה מספר 500 מהשרת... יש למישהו רעיון מה פה קורה פה?

לא עובד

עקבתי אחרי ההוראות. ביצעתי אפילו. התקנתי מחדש. בדיוק אותה בעיה ממשיכה להופיע... הצעות?

eYaL

New member
אוקי...

נסה שוב להסיר את הרכיב. גם מהאקספלורר וגם ע"י מחיקה של הספריה במחשב. לאחר מכן הכנס לעמוד הצ'אט מהקישור הבא. האם כעת מופיעה ההודעה?

eYaL

New member
נראה משהו עם קאשינג..

עם איזה ספק אתה מחובר? האם מהבית או דרך חברה\ארגון כלשהו?

פרטים נוספים

מהבית, דרך ישראסרב. מדובר במחשב שמחובר ברשת... עם המחשב הראשון ברשת אין בעיה להכנס לצ'אט וכו'... פשוט הרבה יותר נוח לי עם הלפטופ (והוא עושה את הבעיה...). חשבתי שאולי זה שיש עליו שתי מערכות הפעלה (לצרכי עבודה) עושה לו בלאגן, אבל את הקבצים הוא מעתיק לספריית ווינדוס הנכונה.

eYaL

New member
אולי..

המחשב הראשי משמש כמעין פרוקסי שאוגר דפים שכבר מוכרים . מה שאני בעצם אומר, המחשב הבעייתי שלך עדין מוריד דפים ישנים שכבר מזמן עודכנו ולכן בעצם הבעיה.

קשה לי להאמין...

אין איזה תמיכה של החברה שבנתה את האפליקציה הזאת שאומרת מה השגיאה הזאת אומרת?

למעלה