בעיות בעברית

TT180

New member
בעיות בעברית

אשתי ואני קנינו שני MIO - 168,336. על אחד יש עברית של אירון, ועל השני PDAC אחד עובד מול win2000 ושני מול xp. בשניהם בעיה זהה - בפגישות ומשימות, תוכן הרשומה (החלק שמופיע בנייד כ note) מתחרבש מדי פעם. ללא חוקיות ברורה ופשוט הופך לגיבריש בלתי הפיך. לא הצלחנו לקבל שום תשובה מכובדת מאנשי המיו, או אנשי העברית. מישהו נתקל בבעיה ? או אולי אפילו בפתרון ???? תודה יניב

AYELET1

New member
מה תודה...

(לא, לא, אל תתפשט
) עזר???

TT180

New member
תודה - זה כוון מצויין לפתרון. לא,

לא ניסיתי עדיין - אבל זה מתאר את הבעיה במדוייק -אז אני מניח שגם יתאים כפתרון.

TT180

New member
אז אולי תכירו פתרון לבעיה נוספת שיש

לנו. אנחנו לא מצליחים לשדר כלום ב IR בין המכשירים. IR פתוח ומוכן לקבל שידור בשני המכשירים, אבל, לא הצלחנו אף פעם להעביר חומר. שני המכשירים בעלי win2003, כך שלא אמורה להיות בעיה יש כוון ?

mikeoreli

New member
אתה יכול לפרט...

מה אתם עושים שלב אחרי שלב? בכל אופן, לא אמורה להיות בעיה.

TT180

New member
פרוט, צעד אחרי צעד

אני עומד על פגישה, ולוחץ BEAM המיו שלי מוצא את המיו השני, אבל לא משנה על מה אני לוחץ - הוא כל הזמן ב PENDING. אחרי כמה לחיצות - הוא אומר FAILED. מדי פעם אני מגיע למצב שהוא אומר - sending 1/1 אבל גם אז לא קורה כלום, ובסוף הוא נותן FAIL. אם הצד השני מחכה עם מסך קבלת BEAM (מה שמיועד לגרסאות ישנות) אני מקבל תוצאות דומות. יש במיו שמשדרים אליו receive all incoming beams לא יודע אם אני אמור לקבל חיווי - אבל במיו שמשדרים אליו - אין שום חיווי שמנסים לשלוח לו. אני עושה משהו לא נכון ?

mikeoreli

New member
תנסה...

לשלוח פגישה או שם מהספר טלפונים באנגלית. תודיע מה קורה. אם זה עובד, סימן שהעברית באחד המכשירים דפוקה (מעניין של מי...). אם לא, אני מציע להפעיל את האחריות.

TT180

New member
התוצאות עצובות במקצת....

המיו עם ה PDAC שולח והמיו עם אירון מקבל (אנגלית תקין, עברית כגיבריש) המיו עם PDAC לא מקבל שום דבר. האם מישהו הצליח לקבל כסף חזרה מ PDAC ? העברית שלהם פשוט צרה צרורה. היא ממש מפריעה למיו לעבוד.....

mikeoreli

New member
אם עברו יותר משבועיים אז לא נראה לי

בכל מקרה, לדעתי צריך לפתוח אתר למאוכזבי PDAC (זה לא מצחיק וזה לא עצוב).

למעלה