בעיות בסנכרון

e-magine

New member
בעיות בסנכרון

הבוקר נתקלתי בבעיות בסנכרון לאחר חודשים רבים של שקט תעשייתי. בדקתי את החיבור הפיזי, את ההגדרות, את המהירות, עשיתי ריסט למחשב השולחני (עובד ב xp ) מחקתי תכנות חדשות, ביטלתי האקים, עשיתי סופט ריסט, כלום. כל פעם הסנכרון היה מתחיל ובאיזשהו שלב, אחרי איזה 15 שניות, מפסיק. עשיתי גם הארד ריסט. תוך כדי כל הפעולות, גיליתי או שמישהו שיחק במחשב השולחני שלי ושינה את התאריך ואת השעה שלו, והחזיר אותו לאיזה יום ב חודש ספט 2002. או שיש איזה וירוס או תוכנה מרושעת שעשתה את זה. בכל מקרה, נראה לי שעכשיו זה בסדר. האם מישהו נתקל בבעיה של אי סנכרון עקב טעות בתאריך המחשב השולחני?

Ariyeh1

New member
תופעה מוזרה ../images/Emo4.gif

ובכל זאת ניסיתי אצלי עכשיו עם Windows 98 ולא נתקלתי בבעיית סינכרון או אפילו איזו הודעת שגיאה....

e-magine

New member
זה עדין לא בסדר

אני מקבל הודעה בלוג -- Date Book - Could not read the next handheld record.

Ariyeh1

New member
האם מצויין על איזו רשומה מדובר?

אם אתה מסנכרן עם OUTLOOK באיזו תוכנת קישור אתה משתמש?

e-magine

New member
עם דסקטופ

העתקתי לפורום את ההודעה במלואה, לא מצויין על איזו רשומה מדובר. אם הייתי יודע איזו, הייתי מוחק אותה. המצב כרגע הוא שלמרות שאני מסנכרן במהירות המקסימלית האפשרית, סנכרון הdate book נמשך שעות ולא נגמר. זה לא תקוע, כי אני רואה שהחיצים בחלון הסנכרון נעים, וגם בwindows task manager הישום מופיע כ running.

_אלי_

New member
נתקלתי פעם בבעיה עם סמפטומים דומים

אצלי הבעיה נוצרה בגלל שאני מסנכרן בשני מחשבים שונים, באחד עם דסקטופ ובשני עם אווטלוק. התקלה התחילה בגלל שהאווטלוק שתל ביומן רשומה שהדסקטופ כנראה לא הצליח לקרוא, זו היתה רשומה שהורכבה מרווחים בלבד ללא פונטים ולכן היה לי קשה מאוד לאתר אותה. לאחר שאיתרתי את הרשומה ומחקתי אותה הכל הסתדר. יתכן שאצלך יש בעיה דומה עם רשומה שהכנסת באופן ידני לפאלם. נסה למחוק את כל הרשומות האחרונות, אולי זה יעזור.

e-magine

New member
אני מסנכרן עם שני מחשבים

משרד ובית,אבל שניהם בדסקטופ, בבית תמיד פאלם דורס מחשב, במשרד דו צדדי. אני אתחיל לחפש ידנית רשומות מפוקפקות. תודה!

pvman

New member
לא, אבל זה קרה לי ממשהו אחר

מותקנת אצלי back up buddy שמאוד רגישה לכל מיני שינויים ברשומות. בכל פעם שיש לי בעייה כפי שאתה מתאר, אני מבטל את BB ואז הכל עובד חלק. חוץ מזה - לפעמים אני מתעקש עם BB ואחרי הרבה נסיונות - אני תמיד מנצח.... בהצלחה.

eliram

New member
אם עדיין יש בעיה, הייתי מנסה לייצא

את כל הנתונים, למחוק, ולייבא אותם חזרה

e-magine

New member
כן עדיין יש בעיה

התחלתי מהתחלה, ריסט למחשב, הארד ריסט לפאלם, אחרי זה שחזרתי את הנתונים מהכרטיס במקום סנכרון, אחרי זה סנכרנתי, זה לא נתקע אבל קיבלתי את הלוג הבא: HotSync operation started 01/20/03 10:17:01 OK BluePaste OK Date Book -- Address Book - Some handheld records were not copied to your PC. Your computer may be full or you may have reached the maximum allowed records on the desktop. To correct this situation, delete some records and perform a HotSync operation again. Desktop = 218, Handheld = 209 OK Address Book with 1 message(s) -- To Do List - Some handheld records were not copied to your PC. Your computer may be full or you may have reached the maximum allowed records on the desktop. To correct this situation, delete some records and perform a HotSync operation again. Desktop = 158, Handheld = 156 OK To Do List with 1 message(s) -- Memo Pad - Some handheld records were not copied to your PC. Your computer may be full or you may have reached the maximum allowed records on the desktop. To correct this situation, delete some records and perform a HotSync operation again. Desktop = 98, Handheld = 97 OK Memo Pad with 1 message(s) OK Note Pad OK SplashID SplashMoney - sync configured to Do Nothing. SmartList To Go Conduit - sync configured to Do Nothing OK PalmWebMail - sync configured to Do Nothing OK Mobile Application Link HotSync operation complete 01/20/03 10:19:30

Ariyeh1

New member
שוב מה שבעצם נאמר

זה שאין לך מקום במחשב
נסה לבצע במחשב Defrag ו-ScanDisk בכדי לטייב אותו ונסה שנית. כמו כן מחק רשומות מיותרות (במידה ויש כאלו) מספר הכתובות ה-TODO וה-MEMO בהן על פי ה-LOG יש בעיה. אם ה-PALM מעודכן לחלוטין נסה גם סינכרון חד כיווני מה-PALM אל המחשב לא לפני שתבצע גיבוי לנתוני המחשב

e-magine

New member
תודה אריה

אבל ההודעה הזאת מסופקת, כי יש לי HD 40 גיגה מתוכם, 25 פנוי! זה מחשב כמעט חדש. בינתיים אני ממשיך בבדיקות ידניות וגיליתי שתי הודעות בג´יבריש שישבו להן בנח בשנת 99 שמחקתי.

Ariyeh1

New member
לא היה לי ספק שזו הודעה מוזרה

מכיוון שכמות הרשומות שיש לך על פי ההודעה אינה מצדיקה את ה"תרוץ" של ההודעה. אבל נסה גם את שאר הצעדים שהצעתי במידה וסריקה ידנית של הודעות/טלפונים/מזכרים/משימות לא תעזור

e-magine

New member
בסוף זה הסתדר

לאחר בדיקה ידנית מצאתי כאמור שתי רשומות ג´יבריש בשנת 99 כאשר כל 99 אמור להיות ריק, וגם מצאתי איזה עשרים רשומות ריקות ב to do ומחקתי. אחרי זה עשיתי שחזור מהכרטיס, אחרי זה סנכרון רק של היומן ואחרי זה סנכרון של הכל. כרגע זה נראה בסדר לפי הלוג ולפי העין. תודה לכל מי שעזר.

למעלה