בעיות במקום העבודה

natasha391

New member
בעיות במקום העבודה

אני עובדת כעשר שנים במקום עבודה קבוע. אני נמצאת בתפקיד די בכיר בחברה גדולה. לאחרונה החליפו את המנהל הישיר שלי והוא מתייחס אלי כמו לטירונית מתחילה. אני מאד סובלת מהיחס שלו כלפי. מה אני צריכה לעשות בעניין המקום שלי בעבודה?

olgatarot

New member
בעיות במקום העבודה

5 קלפים בפריסת יהלום
1. 5 חרבות
2. השטן
3. הכוח
4. מלך המטבעות
5. התלוי
החלפת המנהל הישיר המתייחס אליך כאל "טירונית" גורם לך תסכול. את מרגישה שאת מאבדת את הישגי העבר שלך במקום העבודה: ידע? כבוד? הכרה במקצועיות? תשאלי את עצמך האם אילו עובדות אמיתיות או רק תחושות אישיות שלך? תנסי לברר האם המנהל החדש באמת יוצא נגדך?
לא כדאי לשמור את התחושות הקשות בבטן. פעולה יזומה שלך (שאולי את תופשת כחוצפה) יכולה להוביל אותך לקידום והישגים. את תרגישי טוב בעבודה במקום בו תוכלי לבטא חשיבה ייחודית ויצירתית.

olgatarot

New member
בעיות במקום העבודה

חמישה קלפים בפריסת יהלום
1. 5 חרבות
2. השטן
3.הכוח
4. מלך המטבעות
5. התלוי
היחס של המנהל החדש כלפיך גורם לתסכול ואכזבה. תבדקי האם הוא באמת פוגע במקצועיות שלך, במעמד שלך,בהערכה כלפיך? האם את מוותרת על ההישגים שלך? תנסי לברר אם הוא באמת פועל בערמומיות ויוצא נגדך?
חבל להחזיק רגשות שליליים בבטן ולהיאבק במאבק פנימי. פעולה (גם היא נתפשת בעינייך כ"חוצפה") יכולה דווקא להוביל לקידום. לעיתים כדאי להעז בכדי לזכות בדבר טוב יותר ובכדי לתת ביטוי ליצירתיות וחשיבה שונה מהמקובל.

למעלה