בעיות במערכת העיכול.

cleopatra2006

New member
בעיות במערכת העיכול.

שלום לכולם. יש לי בעיה במערכת העיכול, בעיה שהרופאים לא בדיוק עלו עליה. בכל פעם שאני אוכלת אחד ממוצרי החלב, או ירק/ פרי כלשהו - הבטן מתחילה להתנפח ואני סובלת מכאבים נוראיים. עשיתי צילום מעי + בדיקת קולנסקופיה - ולא נמצאה שום בעיה. הדבר המוזר הזה התחיל לפני שנה בערך - עד אז לא משנה מה אכלתי או כמה אכלתי - לא היו שום תופעות לוואי מיוחדות. מאחר והרופאים לא מצליחים לעזור לי, אני פונה לכאן. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על פתרון - לאיזה רופא לפנות (אולי נטורופת). תודה רבה..

0 אור 0

New member
קליאופטרה

ברוכה הבאה לפורום, בשלב ראשון אני ממליצה להפסיק מיידית לאכול כל דבר שגורם לכך להתנפחות וכאבים, ובכך להרגיע את המערכות בשלב שני אכן מומלץ לפנות למטפל הוליסטי שמתמצא בתזונה, זה יכול להיות מטפל ברפואה סינית, נטורופת או מרפא טבעוני - על פי השיטה הנראית לך

cleopatra2006

New member
היי אור

תודה על התשובה.. מאחר ואני לא מכירה את תחום הרפואה המשלימה אשמח לקבל המלצות על רופאים, או אתר אינטרנט שדרכו ניתן למצוא רופא שיוכל לעזור לי. אני לא רוצה "ליפול" על סתם מתחזה, או מישהו לא כ"כ מקצועי.

ברפואה המשלימה לא תקבלי המלצות-

על רופאים. רובינו כאן מטפלים בשיטות מגוונות ואיננו רופאים בהכשרתינו. "מתחזים" או אנשי מקצוע גרועים יש גם בין הרופאים. מבין שיטות הטיפול האפשריות אני מטפלת בהומאופתיה וזה תחום אחד שיכול לעזור לך מאד. לקרוא יותר את יכולה באתר שלי או באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. והדרך להחליט לאן ללכת היא ע"י קריאה בלתי משוחדת על חלק מהתחומים השונים ומתוך הבנה לבחור תחום שנראה לך. כל טוב ושבת שלום עירית

0 אור 0

New member
אם תצייני את איזור מגוריך

יתכן שתקבלי המלצות במסרים, מאחר והפרסום בפורום אסור כמו כן את יכולה להיעזר בלוחות הפורום למציאת מטפלים, או דרך אתרי מטפלים, בכל אחת מהשיטות שתמצאי "מועמד" חשוב שתבקשי לבדוק היכן למד, כמה נסיון יש לו, ותבקשי לדבר עם מטופלים

cleopatra2006

New member
אני גרה בבת ים

אבל אם יש באמת מישהו טוב ובמחיר סביר, אני מוכנה לנסוע אפילו יותר רחוק מהמרכז

Orrza

New member
קצת בעייתי הקטע הזה...

"לדבר עם מטופלים"... זה לא בדיוק התחום העסקי\ תעשייתי של "בוא תראה פרוייקטים שהחברה שלי עשתה"... זה אחרת. אני לא יודע אם הייתי נותן טלפונים של מטופלים... נשמע לי אפילו מעט חוטא לחיסיון האתי שחל עלינו.

0 אור 0

New member
יש משהו בדבריך

ובכל זאת , מה הם הכלים שיש לנו לדעת אם המטפל הוא טוב. תעודות, התרשמת אישית והמלצות ...

מטפלים

לא רופאים
את יכולה תמיד לבקש לראות תעודה, או מסמך המאשר לימודים במוסד מסויים. ישנם אתרים רבים המפרסמים מטפלים, ואת יכולה לחפש גם בגוגל, וכנראה שתמצאי. תנסי לבדוק בשיחה הטלפון הראשונה עם המטפל, איך את מרגישה לגבי, אם את סומכת עליו, ואם הוא נשמע לך אמין. בינתיים תפסיקי עם מוצרי חלב, הם ידועים כמזיקים לבני אדם
ועם שאר המזונות היוצרים אצלך בעייתיות. עם המטפל תוכלי לברר מה גרם לשינוי הפתאומי הזה. בהצלחה, והרבה בריאות.

hal767

New member
הנושא מורכב, אבל גם פשוט

התנהגות כזאת של מערכת העיכול, מצביעה על ליקוי בעבודתה או חולשה שלה, לעומת העבר, וזה יכול לנבוע מסיבות רבות. הסימפטומים המתוארים, מצביעים על תסיסה של מזונות במערכת העיכול. כלומר, המזונות הנאכלים, אינם מקבלים פירוק מלא ע"י מיצי העיכול. זאת הנחתי הראשונית, ואין לראות בה איבחון מסודר, שהרי אינני מכיר אותך. הגישה הטבעונית ההייג'יניסטית, מנסה לקחת בחשבון את כל האפשרויות, הן הפיזיות והן המנטליות, וזאת, כמובן, לאחר הכרות מעמיקה של הפציינט. הכוונה תזונתית נכונה, תוך הקפדה בבחירת המזונות המתאימים למקרה, הקפדה על צירופי מזון נכונים ומספר כללים בנושא אכילה נכונה, הם חלק חשוב בפתרון הבעיה וחיזוק מערכת העיכול. מוצרי החלב הינם מזון גרוע לכולם, ואין סיבה להשאירם בתפריט. לעיתים, הם גורם משמעותי למחלות מערכת העיכול לסוגיהן, וגם למחלות אחרות.

למעלה