בעיות במחשב

RIPPER

New member
בעיות במחשב

המחשב שלי השתגע אני עובד איתו וכל שניים שלוש דקות הוא נותן לי הודעת שגיעה אחרת ואיזה תוכנית נסגרת פירמטתי אותו והתקנתי את הכל מחדש ועדיין יש את הבעיה הזאת בעיה שניה היא הצורב אני מנסה לצרוב משהו המחשב מתחיל את הצריבה ואחרי כמה דקות הצריבה נדפקת באיזו שהיא צורה הדיסק יוצא הזכרון יורד לאט ונגמר{BUFFER} בגלל הצורב פירמטתי את המחשב וזה שוב קורה הצורב הוא של ימאה דגם 24}4}8 עם בקר וסקזי והתוכנה היא איזי סידי קרייטור 4 לפעמים המחשב בכלל נתקע ואי אפשר לעשות כלום אמרו לי שזה יכול להיות בעיה בכרטיס זכרון 256 מגה של קינגסטון בתודה מראש לכל המנסים לעזור RIPPER

אכן נשמע זכרון או בעית חומרה אחרת

לדעתי אין לך ברירה רק למסור למעבדה או להביא טכנאי רציני עם חלפים (החוכמה במעבדה שיש להם חלפים לעשות ניסויים עד שהבעיה נעלמת, חלפים שלך אין)

RIPPER

New member
יש למישהו עוד איזה

רעיון אולי זה משהו אחר ואם זה כן בעיה בכרטיס זכרון אני יכול להשיג כרטיס של קינגסטון 512 מגה ב180 שקל האם זה משתלם האם זה כרטיס טוב או שיש יותר טובים

כל מה שיתנו לך זה ניחושים

ואת תקני זכרון ב 180 שקל ובסוף הבעיה בלוח אם או משהו אחר אין לך ברירה, חנות או טכנאי

zontar

New member
-->>>

רוב הסיכויים שזו בעיית זיכרון. קח מחבר זיכרון פעיל והחלף, אם הבעיה נפתרה=קנה זיכרון חדש. אם לא הוצא את כל הכרטיסים מהמחשב מלבד כרטיס מסך והפעל. אם לא נפתר חבר כרטיס מסך אחר(מאותו חבר) ואם גם אז לא נפתרה הבעיה צבע את המחשב בכחול וזרוק לים.

למעלה