בעיות בכתף ..

BikerOrDie

New member
בעיות בכתף ..

היום הייתי בים, וכנראה שעשיתי בטעות תנועה לא נכונה עם הכתף והיא יצאה החוצה. חבר מהר לקח אותי לחובש בים, אבל הוא לא יכל לעשות כלום, כי בעיקרון אסור לו עד שלא בא מישהו מוסמך לזה. לאחר כמה זמן אבא לקח אותי למיון ושם עשו לי צילומים וראו שאין לי שבר. אבל ראו שיש לי עצמות גמישות. הודיעו לי שבגלל זה, המפרקים שלי יכולים לצאת מהמקום בתנועות לא נכונות מהסיבה של גמישות במפרקים. לאחר שהאורטופד החזיר לי את הכתף למקום הוא אמר לי שיכול להיות שאני יהיה צריך לעבור ניתוח. אני ממש ממש לחוץ מזה, והוא אמר שיעשו לי גם ציליום סי.טי של הכתף ויבדקו בכלליות + זריקה ... רציתי לשאול את המבינים מביניכם האם זו בעיה רצינית (למי שהבין בערך במה מדובר), והאם יש איזו תנועה מסויימת שאני יכול להשאיר את היד מבלי שיכאב לי עד כדי כך, כי אני פשוט סובל פה מכאבים ... תודה לעוזרים.

BikerOrDie

New member
אהה ...

ואגב, אין לי רגש באיזור של הכתף .. ונראה לי שהעצבים הלכו .. אני מפחד שזה לא יחזור, ואני רק מקווה שזה זמני ... אני יושב פה ומתפלל לה' שאני לא יעשה בטעות תנועה לא נכונה עם הכתף \ היד והיא תצא לי שוב פעם מהמקום. )=

פריקת כתף

זו בעיה די רצינית, תוכל לדעת יותר לאחר בדיקות נוספות וייעוץ אורתופד בקופ"ח. אם זו פריקה ראשונה ולא יהיו נוספות זה לא נורא.

BikerOrDie

New member
אוי ...

אז זהו שזו לא פריקת הכתף הראשונה שלי, אלא הרביעית או החמישית כבר השנה .. וזה מה שמלחיץ אותי ... )= עד עכשיו החזירו לי אנשים לא מוסמכים את הכתף ולא אורטופד ... הכתף עדיין עלולה לצאת לי בכל תנועה לא טובה של הכתף ? ואגב, אני הולך עם קיבוע וכל הזמן שם רק בן-גאיי ו-וולטרן ... מקווה שזה מה שיעזור לזמן הקצר \= תודה בשנית. יומטוב. \=

BikerOrDie

New member
אהה ...

ואגב, יש משהו שאני יכול לעשות בזמן הזה בנתיים להשתקמות הכתף ? כל תרגיל כלשהו, משחות שאפשר למרוח או משהו ? אממ .. כל דבר ישכול לעזור, אולי אפילו כמה תרגילים מסויימים לכתף .. תודה.

למעלה