בעיות בכבד?

מיר6

New member
בעיות בכבד?

לפני כמה שנים אחרי הלידה היה נדמה לי שאני מרגישה משהו בצד שמאל למעלה. ואז היה לי כבד מוגדל. עקבתי אחרי ואחר כך כבר לא היה כבד מוגדל. כיום אני מרגישה לעיתים כאבים קלים באזור, וכאשר יש לי יציאות (במיוחד קשות) יש לי דקירות באיזור. תפקודי הכבד שלי תקינים האם עלי לדאוג?

הכי טוב זה לגשת לרופא ולבקש

הפניה לבדיקות..זה לא יכול להזיק. האמת שלא ממש הבנתי איפה את מרגישה בגוף את הכאב. מה התדירות של היציאות (כמה יציאות יש לך במשך היום)? וכמה יציאות קשות יש לך בממוצע ביום?

מיר6

New member
מדובר

בצד ימין למעלה יציאותי הן פעם או פעמיים ביום הכאב די עמום במשך היום ולא כל יום וכאשר יש יציאות לפעמים יש ממש דקירות לחלקיק שנייה

או קיי,

הכוונה היתה בגוף או בכף הרגל,אני מניחה שבגוף. שוב,בדיקות הם לרוה האנדיקציה הכי טובה,לכי לעשות מה איכפת לך? לידע כללי,שתי יציאות (ולבטח אחת) ביום זו עצירות,בדקי זאת ואל תזלזלי. רפואה שלמה.

מקוםבלב

New member
עצירות

שלום לך, אני נאלצת לחלוק על דעתה של מיכל. יציאה אחת ביום היא בסדר גמור ולא מהווה שום בעיה על אחת וכמה שתי יציאות. עצירות נחשבת כאשר יש יציאה פעם בכמה ימים. כאשר הטוב ביותר הוא פעם- פעמיים ביום. בכל מקרה כדאי לגשת לרופא לעשות סידרת בדיקות וגם אולטרא סאונד של איברים פנימיים למען הסר ספק. יש גם לבדוק את התזונה שלך ולראות האם יש דברים מסוימים שלא מיטיבים איתך. איזו לידה עברת? וכמה זמן עבר מאז? לפעמים אם עוברים ניתוח קיסרי החיתוך עצמו פוגע בכמה מרידיאנים וגורם לכמה בעיות שעם הזמן עוברות. יום נפלא

csh018

New member
ברוכה הבאה מיר6 האם את יודעת

שלדאוג ולהיות חולה זה לא בריא. אני חושב שיש מקום לעקוב ולבדוק תפקודי כבד עפ"י המלצת רופא. אפשר להקל ולעזור לגבי הכאב והיציאות הקשות בעזרת רפלקסולוגיה. חג שמייח שלומי

avorly

New member
מיר6, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

עם עבר של ההגדלת כבד בהחלט הייתי הולכת לעשות שובבדיקות; מקסימום .... לא יועיל - לא יזיק. ובוודאישתקבלי מהרופא סידרה של בדיקות דם. לגבי עצירות או לא- מסכימה לחלוטין עם מקוםבלב. היציאות מבחינת תדירות הן נורמאליות אך לא מבחינת מרקם. חשוב גם לדעת את הצבע והאחיזות (וסליחה עם כל מי שנראה לו שהגזמתי בבקשת. גם היציאות הן צורת אבחנה.). נשמח אם תמשיכי לעדכן אותנו בהתפתחויות.

למעלה