בעיות בית וטיהור

jukhoh

New member
בעיות בית וטיהור

יש לי בעיה מאז שעברנו לגור בבית ליפני 5 שנים כמו שהבנתי יש בבית מזל רע או עיו רע הייתי אצל כל מיני אנשים שמיתעסקים בתחום חלק אמרו שיש משהו כמו עין רעה וחלק אמרו שזה מזל הבית כמו מס בית ודירה (מס בית 78 מס דירה 8) אז נתנו לי לעשות טיהור בית שדי עזר אבל לזמן מוגבל. המצב בבית הזה הוא בילתי ניסבל מאז עברנו לגור ואני לא מצליח אפילו לימכור אותו. מישהו המליץ לי בפורום הזה שהנושא לא ממש מוכר לי אבל אם צריך עוד פרטים אני יכתוב רק שתגידו אילו פרטים תודה רבה

שלום וברכה

אני מבינה את מה שכתבת. הייתי רוצה לדעת, מה היית רוצה לעשות כרגע? לשנות אווירה בבית? למכור אותו? מה זה אומר "יש מזל רע בבית?" שבוע טוב הרבה ברכה ושקט

jukhoh

New member
המשך

מאז שעברנו כלום לא הולך לנו יותר אני ידבר על עצמי אז בכל תחום הכל הולך הפוך אין מזל בכלום הרגשה עצמית גרועה אפילו פיזית אני מרגיש לא טוב ... המצב היתדרדר מיום ליום הייתי אצל מישהי שמיתעסקת בתחום היא אמרה שמספר הבית והדירה ממש לא מצאים לנו וביגלל זה אנו מרגישים ככה היא אמרה לי לעשות טיהור בית עם נרות וכל מיני דברים ולהפתעתי זה ממש עזר הייתי ממש בהלם למשך כמה שבועות הרגשתי בדיוק הפוך אבל זה היה זמני והיא אפילו אמרה שזה זמני והיו הציע לעבור דירה אנחנו מחפשים קונה כבר המון זמן בלי הצלחה בשל המצב כיום רציתי לדעת מה אפשר לעשות? יש אזו שהוא דרך לעזור לימכור אותו? או דרך לשפר את המצב בבית? תודה רבה

החלטה

קודם כל כדאי להחליט לאן את רוצה לפנות למכירת הבית או להשאר בו? הכיוון המחשבתי, ההתיחסות לבית כאל מקום קבוע או זמני, היא משמעותית להמשך העשיה בפאנג שואי. מה הוא המישור שבו היית רוצה את השינוי כרגע? בחר את הדבר שהכי היית רוצה לשפר בחייך, רק אחד ועליו נוכל לעבוד. לא כדאי לעשות דברים בבת אחת מלבד לסדר את הבית טוב טוב, ולזרוק את כל מה שאין בו שימוש... ערב נעים...

jukhoh

New member
לימכור את הבית

האמת שהדבר שהכי הייתי רוצה זה לימכור את הבית וליקנות דירה חדשה האם יש דרך לעזור בזה?? תודה רבה

מכירת בית

בוקר טוב אתה בוודאי יודע מה עושה אדם כשהוא רוצה למכור את מכוניתו? מנקה אותה, מסדר אותה, כך שתהייה מצוחצחת ונעימה למראה. כך גם עם הבית, כדאי לעשות ניקוי יסודי, ועוד יותר מכך, לצבוע אותו, לשפר את הצבע ואת המראה שלו בכלל. הרושם הראשון של מי שרוצה לקנות את הבית הוא בכניסה איליו. כדאי לטפל בכניסה, בדלת ובכל מה שנמצא לידה כך שיראו נקיים, תקינים ומקרינית תחושה של גאווה... לטפל בצנרת המים, ובמצב החלונות/השמשות. כך שקרינת השמש תכנס לבית נקייה ותאיר אותו. בעצם, כדי למכור בית צריך לעשות את הכל כדי שהוא יראה מספיק טוב... כדי שתרצה לקנות אותו...
יום נעים

למעלה