בעיות ביחסי מין

בעיות ביחסי מין

אני צריכה עזרה ממשיהו שבאמת מבין ויודע ועבר את מה שעובר עליי אנחנו נשואים טריים עם ילד מדהים כמעט בן שנה מאש שילדתי אני לא יכולה לקיים יחסי מין, פשוט אף פעם אין לי חשק, כוח, וזה כבר לא מענין אותי. אני יודעת שזה דבר נורא חשוב בחיי הזוגיות, אני כל הזמן מנסה לעבוד על עצמי, אני פשוט לא יודעת מה לעשות אנא עזרו לי

dovk

New member
משהו לא מסתדר לי...

את מבקשת עצה לגבי בעיה כאובה ומוכרת של קושי בקיום יחסי מין מצד האישה, תחת הניק "פרפרית בלילות"? (אחד, שתיים, לא חשוב). זה לא הולך ביחד. תני הסבר ותקבלי עיצות טובות. דב

seeyou

New member
אני חושב שרצוי עיוץ של רופא-../images/Emo140.gif

ישנם טראומות לאחר לידהרצוי לטפל מוקדם ככול האפשר לתחילת הסימנה. יוסי

adam33

New member
עניין ולא רפואה

בעצם את אומרת את מה שעבר עלייך את תשושה את כל כך רוצה בסוף היום לישון שכשזה מגיע את רוצה רק שזה יגמר וזה לא שיש לך בעיה לגמור או שיחסי המין מכאיבים לך את פשוט נמצאת במקום אחר מהמקום שבעלך היה רוצה שתהיי אל תחמירי עם עצמך כל כך תני לדברים לזרום ולפי דעתי בעלך צריך המון אבל המון סובלנות כלפייך - דבר שלוקה בחוסר אצלו ולכן היתי מציע לכם לעבוד על הזוגיות כשהמין יגיע לאט לאט תגידי לבעלך שלא ימדוד אותך כמו שעון ומצד שני שגם את לא תבדקי כל שניה האם הוא עוזר או לא שנכם תתנו את המייטב שבכם ואז שניכם תהיו באותו מקום של יציאה עייפים תשושים אבל עם רצון לחבק אחד את השני המין יזרום...האהבה תגדל הבעיה אינה אצלך את רק הסימפטום..ולכן הוא גם צריך להיות בתמונה ולא שיואמר שהבעיה רק אצלך.. בהצלחה

motibocsh

New member
אז מה הבעיה ??

תמצצי לו..הוא יאהב את זה יותר אני מבטיח לך..

למעלה