בעיות ביאהו מייל

evike

Well-known member
מנהל
בעיות ביאהו מייל

הציעו לי לשאול גם כאן.
התקלה נמשכת כבר שבועיים, רק בגירסה העברית. התקלה גם לא מאפשרת לי להפוך לגירסה האנגלית.
בדקתי בכמה מחשבים, עם מערכות הפעלה שונות, וגם בהם יש את התקלה.
בכל זאת, אני עם מ"ה XP בעברית, התקלה גם בפיירפוקס וגם בכרום. שניהם בגירסה האחרונה, נקיים מקוקיס, מטמון, וירוסים ורוגלות.
מעדיפה את יאהו על פני ג'ימייל ו2 חשבונות דואר נוספים. וגם, משימה כמעט לא אפשרית, וגם לא לא בא לי להודיע לכל אנשי הקשר הרבים על שינוי, אני גם מקבלת דואר ממקורות רישמיים, וגם מזוהה עם יאהו בתפוז, פייסבוק, הוט, טלפון, פלאפון, רשות המיסים ועוד.
מוסיפה את הקישור להודעה המקורית, עם פרטים נוספים.
יותר מאשמח לעזרה והצעות אפשריות.
תודה ושבת שלום.
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=179201454[/URL]

evike

Well-known member
מנהל
בדיסקוס לעומק עם הבן שלי, הבנו את הבעיה. היא לא אצלי

היא אצל יאהו. זה קורה כנראה כל פעם כשהם משדרגים או משפרים משהו בשרת שלהם, ולא נותנים את דעתם לשפות המעטות שנכתבות מימין לשמאל, וזה גורם לתקלות מוזרות. (בשפת הטכנאים זה נקרא RTL)
זה יסתדר בסופו של דבר, לאחר שתהיינה עוד תלונות.
בכל מקרה, אני לא יכולה לעשות כרגע כלום, רק יאהו יכולה לטפל בזה.
שבת שלום.

linguist1

New member
יאהו מייל- תגובה ושאלה

ראשית, תודה רבה על התיחסות שלך למייל של יאהו! חשבתי שהבעיה במחשב שלי ולא הבנתי מה אני צריך לעשות. מתסכל מאוד. העניין הוא שבפעמים הקודמות כאשר שדרגו את המייל ביאהו הכל עבד כשורה..מה קרה הפעם?
כרגע חזרתי מחו"ל ולא הבנתי שיש בעיה , ולפי דברייך היא כבר שבועיים. אשמח לדעת האם ניתן לפנות אליהם. או מתי לדעתך העניין יסודר..אשמח לתשובה.2568

evike

Well-known member
מנהל
הלוואי וידעתי מתי זה יעבוד

פניתי גם לתמיכה הרגילה שלהם לכמה "אזורי" עזרה, לא נעניתי.
פניתי גם דרך הפייסבוק, ובהתחלה היתה התייחסות שלא לעיניין, מכיוון שהציעו לי לנקות קוקיז ומטמון, ולהוריד את הגירסה האחרונה של הדפדפנים. כשבפירוש כתבתי להם, שזה הדבר הראשון שעשיתי, כשעוד חשבתי שהבעיה אצלי. כמובן לא עזר. אחר כך פשוט נאלמו ונעלמו.
לא מבינה איך יכול להיות, שכזה קונצרן ענק בינלאומי לא נותן כתובת מייל פשוטה לשם ניתן לכתוב על תקלות ולבקש בקשות.
לעצת בני (איש מחשבים) ביקשתי מהם לאפס את החשבון שלי, כדי שאוכל להשתמש בינתיים בגירסה האנגלית, עדיין אין תגובה.
לאחר שבדקתי בעוד מחשבים, והבן שאצלו היאהו תקין (באנגלית) נכנס עם הסיסמה שלי במחשב שלו וכמובן לא היה תקין, וגם ידיד עם יאהו בעברית חווה את התקלה.
ואז ירד לנו האסימון, ונזכרנו שלפני כשנתיים היתה אותה תופעה, עם תקלה שונה, והגענו למסקנה שמכיוון שיש מעט מאד שפות הנכתבות מימין לשמאל, התכנות שלהם מבוסס על LTR ועל ה RTL (כלומר כתיבה משמאל לימין ולא מימין לשמאל) הם לא שמים דגש ומטפלים, עד שיש מספיק מתלוננים.
בפעם הקודמת פשוט שיניתי לממשק האנגלי, עד שתקנו את התקלה. עכשיו גם זה לא מתאפשר, כי השרת האמור לגשת לאפשרויות של שינויים, גם הוא לא עובד. (בכל נסיון כזה אני מקבלת SERVER ERROR)
כתבתי אף בפייסבוק של YNET וכלכליסט, אולי הם יפרסמו ואז משהו יזוז, בינתיים זה לא קרה.
ואגב, התקלה מעל שבועיים, היא התחילה ביום חמישי לפני שבועיים.

Y. Welis

New member
כדאי לעבוד אם ניתן מהאפ' לטאבלט/סמרטפון. נוחה יותר מהאתר

שאגב יש לו בעיית ריענון חריפה (לא מציג מסרים עד שמרעננים כמה פעמים. אולי חוסמי הפירסומות מפריעים).

evike

Well-known member
מנהל
בנייד הכל תקין גם באפליקציה וגם דרך האתר כמובן כי זה באנגלית

רק שממש לא נוח לי לעבוד עם הממשק של הנייד.
ובנייד גם אין את האפשרות להגדרות שפה.

Y. Welis

New member
אם זה עוזר - נושא השפה היה פגום שם עוד מההתחלה

כשלא היתה אף תמיכה.
&nbsp
אני הייתי מוותר על יאהו כמייל ראשי (לא מפריע לך הספאם שם שלא מסונן? בג'ימייל *אין* ספאם, בכלל), ועובר לג'ימייל או אאוטלוק.
&nbsp
ניתן להגדיר שהם ימשכו אליהם את כל המייל שמגיע ליאהו, כך שתוכל לענות עליו מתוכם, וכך כל מי שיקבל ממך תשובה, ישמור את הכתובת החדשה שלך.
&nbsp
אחרי כמה חודשים תוכל לעבור סופית.

למעלה