בעיות בטרקטורון

• פותח הנושא izekb
  • פורסם בתאריך

izekb

New member
בעיות בטרקטורון

יש לי טרקטורון הונדה פורמן עכשיו הבעיה היא כזאת הוא כרגע בקושי מניע והגיע המצב כבר שהוא לא מניע ויש רעשים טוק טוק טוק משו כזה כמו שמנסים להדליק רכב ואין מצבר עכשיו אני רוצה להבין אם הרעש הזה נגרם בגלל שהמצבר נגמר או שזה יכול להגרם מהסטרטר או בכלל מבעיה אחרת(אין לי מושג בכלום ככה שאני צריך הסברים:) נ"ב אני רוצה לדעת מה מחיר של מצבר ומה המחיר של תיקון סטרטר בערך לטרקטורון הונדה פורמן אשמח לקבל עזרה -יצחק-

הבעיה עם הטרקטורון

תנסה להניע את הטרקטורון ותקשיב אם הרעשים באמת מגיעים מהסטרטר. אם הרעשים מגיעים מהסטרטר - תן לו כמה מכות קלות עם מברג. לא לשבור אותו אבל כמה מכות קלות. לפעמים הסטרטר "נתקע" ואפשר לשחרר אותו עם כמה מכות קלות. אם הרעשים לא מגיעים מהסטרטר, נסה להדליק את האורות בזמן שהטרקטורון כבוי. לא נדלקו? זה המצבר. נדלקו? כנראה שזה הסולונואיד (מה שמגדיל את האמפר שמגיע מהמצבר לכיוון הסטרטר על מנת שיהיה חזק מספיק להזיז את הסטרטר). בכל אופן, נסה להניע עם קיק (בצורה ידנית). אם זה לא מניע עם קיק, יכול להיות שהשרשרת טיימינג במנוע לא מכוונת או המרחק בין הזיזים לגל זיזים לא טוב וזה כבר יותר מסובך (או בקיצור, לך למוסך). מקווה שיכולתי לעזור.

עם כל זה לא יעזור,צור קשר

עם מוסך "פוגאזי" בעין ורד,המקצוענים ביותר בתחום.

izekb

New member
אני ממצפה רמון ככה שזה בעיה להגיע..

לעין ורד אם כבר מדברים על מוסכים רציתי להזהיר את כולם פה ולמי שקורא את התגובות לא להתקרב למוסך ג´אפי מוטורס הידוע לשמצה ממש לא להתקרב כל כך הרבה אנשים נכוו איתו ונדפקו ממנו בעיקר באופנועים כי בטרקטורונים נראה לי שרק בדואים באים אליו ואידיוטים שלא מבינים ונפלו אצלו בפח כמוני הוא נוכל !

-רוני-

New member
כל הכבוד מיצפה

תגיד לי אתה יכול להניע בדחיפה או שהוא אוט שנית מה עם מיים במצבר או חומצה ואם כל זה לא עזר אז יש לך בעיה בסטרטר אה עוד אפשרות האים יש לך תעינה אל המצבר?

izekb

New member
המצבר תקין

בדקתי את כל מה שאמרתם המצבר נראה לי תקין כי האורות דולקים ששמים את המפתח בסוויץ ומדליקים האם נתן לסוע איתו בינתיים עם החוט הנעה?

izekb

New member
לא

לא שאני מניע עם החוט הנעה אין רעשים והוא נוסע חרגיל:)

למעלה