בעיות בטרופר

יו71

New member
בעיות בטרופר

תודה למיקי על התשובה על ה XL7 . צריך לעבור הלאה... קראתי כאן ובמקומות שונים על הבעיות החוזרות ונשנות בטרופר. האם מדובר רק על הדגם של הדיזל ?. האם דגם הבנזין "חסר בעיות"? עד איזה שנה יצרו את דגם הבנזין? תודה יוחאי

exclosive

New member
אנחנו מחזיקים טרופר בנזין 3.5 ליטר

הרכב עבר רק 140 אלף קמ ומטופל באהבה והרכב אמין ,נוסע היטב,נח מרווח שותה דלק כי הנסיעות הן בעיקר בעיר במהלך השבוע והעיר שלנו פקוקה. הביטוח שלו מאוד זול יותר מהמזדה שלי,המנוע כמו של כל רכב GM כך שאין תקלות מסובכות. לפני חודש החלפנו מדחס חדש למזגן וזו הייתה עלות די גבוהה כיוון שמדובר במקורי. השוק של הטרופרים מתחיל להתעורר ,כי הרכב מתומחר זול אפילו זול מדיי ליתרונות שלו .

miki69

New member
מתעורר השוק? של הדיזלים??

תרשה לי לומר כי אתה בעל עניין , דרך אגב הבנזין זה רכב נהדר הדיזלים להערכתי מתעורר ממות קליני להיות צמח, האם אתה מכיר בעל טרופר שמוכר מחיר מחירון? או קרוב או דומה ?? אני לא, לכן רכב מטופל שהוחלף לו מנוע זה קנייה במחיר טוב שווה את הכסף

exclosive

New member
אין לי דיזל ולא בעל עניין כי הוא לא למכירה

.יש לנו במשפחה טרופר בנזין מנוע 3.5 מושקע מאוד וממש לא למכירה הרכב חדש ועם מלא תוספות . ולגבי השוק קראתי לא מעט על זה שהשוק שלהם מתעורר לראיה המחירון שלהם עלה מעט. ואגב את הבנזין קשה יותר להשיג והוא נמכר מעל המחירון.גם אם היה לי כסף, לגיפ חדש הייתי קונה רק בנזין ולא דיזל.

טרופר דיזל שלא עבר ריקול זו בעיה

במנוע הדיזל של הטרופר שלא עבר ריקול קיימת סכנה ממשית למעבר סולר לשמן ולסולר למי הקירור. התוצאה היא הרס מנועים. הבעיה הייתה שעם הכרזת הריקול, לא היו במלאי מזרקים לכולם ולכן הרבה מנועים נהרסו עוד לפני שהוחלפו להם המזרקים. לרוב הלקחוחת שהלך להם המנוע לפני הריקול החליף היצרן את המנוע לחדש מהקופסא על חשבונו, לחלק רק החליפו ראש מנוע (סולר במי קירור דופק את הראש) טרופר דיזל שעבר ריקול, הוא רכב אמין, ומומלץ. אני נוסע על אחד כזה ומבסוט עד הגג. לגבי 7 מקומות בטרופר, שים לב שאם אתה פותח את שורת המושבים השלישית, היא לא ממש נוחה לאנשים מבוגרים, המזגן בקושי מקרר את החלק הזה של האוטו (אלא אם כן יש לך מזגן אחורי) ולא יהיה לך מקום אפילו לצידנית במה שנשאר מתא המטען. אני למשל, פירקתי את המושבים הללו ושמתי אותם במחסן.

למעלה