בעיות בזכרון המחשב

קודפיש

New member
בעיות בזכרון המחשב

שלום, יש למחשב שלי זיכרון של כ - 70 ג'יגה. לאחרונה המחשיב מראה לי פחות זכרון פנוי ממה שלפי דעתי אמור להיות. כלומר, התיקיות שיש במחשב תופסות 20 ג'יגה, לכן אמור להשאר לי 50 ג'יגה פנויים אך המחשב מסמן לי שיש רק 20 ג'יגה פנויים. הסרתי את אימיול והרצתי את כל תוכנות האנטי ספאם-קוקיס-וירוס וכדומה. למישהו יש רעיון? אני לא מבינה כל כך במחשבים אז אני לא בטוחה אילו עוד פרטים אני יכולה לתת.. בתודה מראש, חן.

bar666xp

New member
רק כדי שכולנו נדבר שפה אחת....

יש לך בעיה עם המקום בדיסק הקשיח לא בזיכרון המחשב. א. באיזה מחשב מדובר והאם ידוע על גיבוי {ידוע בעיקר במחשבי לנובו שאנשים מבצעים את הגיבוי ולאחר מכן לא מבינים לאן נעלם חצי HDD(דיסק קשיח)}. ב. תוכנות P2P כמו אימיול בידקי כי מחקת גם את ההורדות {הקבצים הזמניים של אימיול}... הסרת התוכנה לא מבטיחה מחיקת הקבצים הללו... נסי בפורום מחשבים תוכנה ו... אני אישית ממש לא זוכר איפה אימיול מאחסנת כבצים אילו בDEFULT שלה. ג. לעשות גיבוי לאמצעי איחסון חיצוני {צריבה/DOK...} של המסמכים שלך {תמונות, סרטים וכו'} ולמחוק אותם מהHDD ו/או פשוט לפרמט/לאחזר ממחיצה נסטרת... {הניקיון האולטימטיבי לדיסק}... לאחר מכן להחזיר לHDD את מה שצריך {לא חובה להחזיר הכל אם לדוגמה צרבת סרט לCD/DVD הרי אפשר לראותו משם וסביר שאין לך צורך שהוא יהיה על הHDD(דיסק הקשיח) ויתפוס מקום בו}. אגב עשי חיפוש בפורום כבר נידון בעבר בנוגע לכך והגיבוי של לנובו לדוגמה.

למעלה