בעיות בזוגיות

בעיות בזוגיות

כתבתי כאן בעבר
יש לי חבר שאני מאוד אוהבת
יוצאת איתו חודש
ויש לו בעיה של ריח לא טוב מהפה ומהגוף
אמרתי לו איך אני מרגישה
ביקשתי שלפני שמגיע אליי יתקלח יתבשם יילעס מסטיק או יצחצח שיניים
אבל עדיין יש פה ושם מצבים שלא נעים לי להיות לידו
שהוא לובש חולצה מיום שלפני והיא מסריחה
או שהוא לא החליף תחתונים אחרי שהתקלח
וזה גורם לי לא לרצות להיות לידו
מצד שני אני מרגישה כמו גננת כל הזמן מעירה לו
וצריכה להזכיר לו להחליף בגדים או תחתונים
כדי שאני באמת ארגיש בנוח לידו
שאני כבר מרגישה רע עם זה ולא יודעת מה לעשות
בבקשה תייעצו לי

גלית22221

New member
עם קצת עקיצות והומור..

אם את אומרת שאתם אוהבים אחד את השני ובאמת חבל לך שזה ככה,
לדעתי הוא צריך לכבד את זה ולנסות לשים לב לעניין הזה.. ואם לא תמיד אז לפחות כשאתם נפגשים.
כמו שאמרת, את ממש לא שוטרת ואת לא צריכה להרגיש לא נעים עם עצמך בגלל זה,
אני במקומך הייתי מנסה לעקוץ אותו ולהעיר לו על זה עם קצת הומור... בצורה שלא תפגע ותעליב אותו, אלא תגרום לו לשים לב לזה שהעניין מפריע לך..
למשל אם לא החליף חולצה מאתמול ויש לה ריח רע כמו שאמרת- לזרוק לו הערה בסגנון של: "עוד פעם החולצה מאתמול!? הולכים מחר לקניון לקנות חדשה..(; "

בהצלחה:)

ohcanada

New member
פידבק חיובי

זה גם דרך שאת יכולה לנסות, למשל אם הוא בא אליך עם בושם, ולא עישן לפני, או שלעס מנטה לפני, תגידי לו שיש לו ריח ממש טוב, ושאת מאוד נמשכת אליו.
או אחרי מקלחת, תריחי אותו, ותגידי לו שאת אוהבת שהוא נקי, בצורה נחמדה כזאת, לא בתור ביקורת.
את יכולה להריח לו את הצוואר כשהוא שם בושם, יש בזה משהו אירוטי. ככה הוא גם יבין שאת אוהבת להריח דברים, ושריח זה דבר שמאוד חשוב לך, ואם הוא נהנה ממך כשאת נותנת לו פידבקים אז הוא אולי יותר ישים לב לקטע של הריח, כי הוא יראה שאת אוהב להריח הרבה.. :)

הגיינה אישית זה דבר מס' 1 אצל כל אחד, לפחות צריך להיות... מצב של ריח מהפה אני עוד יכולה להבין כי יש הרבה שיש להם
את הבעיה, אבל הם לרוב לא מודעים לה, ולכן אפשר להעיר פה ושם.
במקרה הזה , אני לא מבינה איך אפשר לחיות זוגיות עם אדם כזה - זה מגיע לרמות אישיות אינטימיות, ופה אותי זה היה שובר,
כי קשה להעיר כל הזמן על הדברים הכי לגיטימיים בעולם, ולא נעים להיות אמא או גננת....

בקיצור, לדעתי זה כבר מעבר להערות, תחשבי עם עצמך אם את מסוגלת להיות איתו ככה או לא.

daoli

New member
זה בעייתי ובסופו של דבר או שאת תתיאשי מהסרחון

שלו, או שהוא יתייאש מהניג'וסים שלך........קשה לי לראות סוף טוב להתחלה "מסריחה" שכזאת (סתם, צוחקת
)
אבל אם לרגע אחבוש לראשי את הכובע הירוק האופטימי, אז ודאי שאם תרצו אין זו אגדה ותוכלו ביחד לחפש פתרונות לבעיה.
דברי איתו שיחה עיניינית, לא כזאת של: את נוזפת והוא הולך מסכן למקלחת להתקלח ולהחליף תחתונים.
אולי תקנו לו חולצות חדשות ועוד תחתונים כי ככל הנראה אין לו מספיק.
ואז אולי הוא יבין שזה באמת מפריע לך וינסה להשתפר, או שהוא פשוט יגיד שכזה הוא.
את יכולה גם קצת להחמיא לו כשהוא כן משתדל, תני לו מחמאות כשהוא מגיע נקי ומפיץ ניחוחות מרעננים, תגידי לו
כמה נפלאות הנשיקות כשהוא כן מצחצח ומתגלח. אולי זה יעשה לו טוב על הנשמה והוא ישתדל יותר.

זה עניין של מודעות להגיינה אישית , לא לכל אחד

יש את זה באופן טיבעי , לכן כשאת אומרת לו הוא מקשיב אבל הוא לא יודע לבד ליישם את זה , יכול להיות שאחרי הרבה פעמים שתעירי לו הוא יתחיל להפנים את זה אבל יש גם סיכוי שלא , אל תכעסי זה לא בכוונה ואל תפגעי בו אבל אל תגידי לו: כמה פעמים אני צריכה לעיר לך ומשפטים כאלה , פשוט תעירי לו בצורה פרקטית ואל תתנשקי איתו עם ריח רע , זה יקל עליו ללמוד מהר
גברים מגיבים יותר טוב למעשים מאשר לדיבורים , זה יותר ברור להם

למעלה