בעיות בזוגיות

sho133

New member
בעיות בזוגיות

שלום! אני נשואה 9 שנים + 2 ילדים בני4 ו-6. יש לי אוטו שקניתי מליסינג, שאתו אני הולכת לעבודה כבר שנתיים והוא עושה לי בעיות כל שבועיים מתקלקל משהו באוטו אמרתי לבעלי היקר שיחליף את האוטו לאוטו אחר יותר חדש אבל ללא הועיל. בעלי עובד נון סטופ כשף בגן אירועים ואין לו זמן ובגלל זה אנחנו לא מתקדמים, אפילו הוריו לא מבינים אותו. בעלי התחיל להיות רווק, הולך פתאום עם אחיו לכדורגל ואומר לי בדקה ה-90. מה עושים? תודה

תגידי תודה -

בדקה ה-90 זה עוד בסדר - תארי לעצמך מה היה קורה אם הוא היה אומר לך בתוספת הזמן. ובקשר לאוטו - שימי מודעה פה ותעיפי אותו, לא צריך בעל בשביל זה.

kmiki

New member
ראשית כל תעשי סדר בראש שלך, מה בדיוק הבעיה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
כזאת שאלה מבולגנת מזמן לא קראתי ../images/Emo4.gif

זה נשמע קצת כמו בדיחת נונסנס [פעם היו שני אחים. אחד היה גבוה וגם השני אהב גבינה] על מה את שואלת? על האוטו? ומה שייך גן ארועים לזה שהוריו לא מבינים אותו? ופתאום כדורגל? זה נשמע כמו "לקחתי בעל בליסינג והוא כל הזמן מתקלקל".
על מה את שואלת?

adam33

New member
פשוט מאוד.

תופסים אותו באוזן ואומרים לו שאין קניות עד שהוא לא מסדר את האוטו. במקביל אומרים לו שאת לא מתמצאת בזה ושאת תלכי למוסך הכי יקר ועלולה להוציא כסף על תיקון שהוא אוליי יכול להשיג בחצי מחיר. לגבי ההודעה בדקה ה90... שיתקן קודם את האוטו.

נומלה

New member
קחי את האוטו למוסך!

את רוצה אוטו חדש? תקני אוטו חדש. בעלך אחראי על התחבורה שלך? בענין התחיל להיות רווק, יש דרכים לפתור את זה אבל רק אחרי שתפנימי שאת לא צריכה אישור שלו לכל נשימה שאת נושמת.

למעלה