בעיות בהתקנת Windows XP

shahar_peter

New member
בעיות בהתקנת Windows XP

ניסיתי להתקין את הXP אבל ההתקנה לא מצליחה. אבל הנה קצת יותר פרטים כדי שתוכלו לעזור לי: מחשב פנטיום 3 עם 450 מגההרץ 6ג´יגה ו64 ראם - ווינדואס מילניום אנגלית: ניסית להתקין את האקספי והבעיה הראשונה הייתה שההקתנה ממש לא הצליחה לעלות: זה נראה כאילו הדיסק כבד והסידירום שלי לא מצליח להעלות את ההתקנה והמחשב כזה חצי תקוע עד שהמסך ההתחלתי של ההתקנה עולה (אם בכלל)(סידירום X40)... אחרי מלא ניסיונטת שהוצאתי את הדיסק והכנסתי מחדש ההתקנה הצליחה לעלות ובממשק שם היה נתקע שוב והייתי מנסה שוב ושוב: בסוף הצלחתי להגיע להתקנה עצמה אחרי מלא ניסיונות ובשלב מאוחר של ההתקנה (אני מעריך שלקראת הסוף) ההתקנה פשוט נתקעת, או שזה מודיע שהוא לא מצליח הלעתיק קובץ מסויים, או שיש שגיאה וכו´... הקיצר לא מצליח להתקין ואחרי זה אין אפשרות לחזור לווינדואס הקודם שלי ואני פירמטתי כובן את המחשב והכל הלך לי כי יש לי כונן אחד שזה עוד בעיה בפני עצמה... הקיצר הבנתי שצריך לפחות 128 ראם כדי שהווינדואס יעבוד חלק ולא יהיו בעיות אז הלכתי למוכר והכנסתי שני כרטיסי 128 ראם בסה"כ 256 ראם במחשב פנטיום שלוש 450 מגה הרץ... ושוב ניסיתי להתקין וכמובן - לא הצלחתי תבינו זה מייאש כל הזמן לנסות להתקין ואז ההתקנה נתקעת ואני צריך לפרמט, אם היה לי לפחות שני כוננים הייתי יכול לשמור דברים על הכונן השני - עוד משהו: אני יודע שאפשר לחלק כונן אחד לשתיים נגיד דרך FDISK אבל אןי לי מושג איך לבצע את זה בתאכלס כדי שאנ לא יצטרך לאבד את כל המחשב שלי אחרי הניסיונות של התקנת XP; אם שכחתי לציין הXP היה צרוב גרסת הום-אדיושין (אני חושב) וכבר כמה חברים שלי התקינו לפניי וגם אחרי הניסיונות שלי את הXP אצליהם במחשב תודה לכם שחר

Daddy DJ

New member
הסידי שלך דפוק

גם שלי דפוק.. יש לי מחשב כמו שלך פשוט עם הרדיסק של 10 ג´יגה ועוד אחד של 45 ג´יגה וגם הסידי שלי דפוק.. אבל אני הצלחתי להתקין אקס פי.. זה היה מדוס אחרי פירמוט והסידי חצי עבד.. עכשיו הוא בכלל לא והוא עושה רעשים מוזרים וגם תוקע את המחשב... תנסה להחליף סידי אולי זה יעזור

shahar_peter

New member
אתה צודק אחי

הוא באמת עושה רעשים כאלה מוזרים אבל מאיפה אני יביא עכשיו סידירום חדש לעזאזל (חיים קשים)) שחר!

assafbd

New member
תעתיק את ההתקנה להרד דיסק

תעתיק את ההתקנה להרד דיסק וכך תוכל לדעת אם התקלה היא באמת בגלל הCD או בגלל הקבצים, הלא אמרת שההתקנה צרובה, דבר שאני אישית אם הייתי עושה דבר כזה לא הייתי מפרסם, אבל נגיד. יתכן שמי שצרב לך את הדיסק עשה פשלה.

shahar_peter

New member
אפשר בכלל???

מה אפשר להעתיק את ההתקנה להארד דיסק ואז להתקין?... ממש לא נשמע לי הגיוני

Marron___

New member
למה לא???

הוא מעתיק את הקבצים אותו הדבר מהדיסק או מההרד דיסק. רק אולי בתוכנה ישנה הם לא היו מתוחכמים ובמיקום של הקבצים הם כתבו e:\windiws במקום רק windows. אני בטוח ש xp יעבוד. רק מה, לא בטוח אם תוכל להעתיק את הקבצים להארד דיסק-תלוי כמה כונן הסי די דפוק. ד"א: ראיתי אתמול שסגרתם את ראפר. אני משתתף בצערך...

למעלה