בעיות בהתקנה!!!!

צביקה ה

New member
בעיות בהתקנה!!!!

אחרי התשובות שקיבלתי מכם ואחרי שקראתי כמה דברים ברשת, קיבלתי ביטחון וניסיתי לחבר את המכשיר למחשב. נראה לי שיש לי בעיות ואני תוהה אם אני צודק: א. מכשיר שסונכרן עם MAC יעבוד אך ורק עם MAC ולא ניתן לסנכרן אותו עם PC. ב. כל התוכנות סינכרון ל MAC הם עבור MAC OS בגירסה 10.1.5 ומעלה. האם אני צודק? איך אני בכל זאת מסנכרן אם ב MAC של יש MAC OS בגרסה, 10.0.3?

אתה לא מדייק

האיפוד שסונכרן למק בעבר יכול לעשות המרה לפיסי ע"י פירמוט האיפוד בפיסי (אחרי זה גם הפיסי וגם המק יוכלו לעבוד איתו) בקשר לגרסאות המק , אני חושב שאתה טועה בגרסה 10.0.3 שבעצם אתה מתכוון ל10.3 שהיא החדשה יותר מ10.1.5 בכל מקרה אם יש לך גרסת מק os קודמת ל10.1.5 ניתן לעדכן אותה עד ל10.1.5 בחינם ומעבר אליה זה כבר שידרוג בתשלום שנקראת יגואר 10.2 או פנתר 10.3 הנוכחית לכן אם יש לך מק עם גירסת סיסטם 10 ישנה אז תוכל לשדרג ולסנכרן לאיפוד בהצלחה

צביקה ה

New member
חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי

הגירסה שלי של Mac OS היא אכן של 10.0.3.למרות שניסיתי, לא מצאתי שום שידרוג חינמי ל 10.1.5. תוכל להפנות אותי לשידרוג כזה?

תלחץ על תפריט תפוח ותבחר

software update ושם תקבל את העידכונים הכי מתאימים בשבילך אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הקומבו 10.1.5 אבל הנה ה10.1.3 אולי הוא יעזור לך בהצלחה

למעלה