בעיות בהצתה של TX 500

hagi6

New member
בעיות בהצתה של TX 500

היי יש לי TX500 ויום אחד הוא החליט לא להניע... לאחר בדיקות מסתבר שישנה תופעה כזאת: כאשר מנסים להניע יש ניצוץ אחד וזהו כלומר אין המשך של ניצוצות כל סיבוב שלם של המנוע בוצע ניסיון של החלפת הCDI אך ללא הועיל הבעיה נשארה למישהו יש מושג מה זה יכול להיות מישהו נתקל בתופעה הנ"ל תודה מראש חגי

hagi6

New member
../images/Emo4.gif

עקב ריבוי ההודעות נדחקתי מהר לדף השני אז מקפ
אולי מזלי ישתפר הפעם... (כמה מילים צריך להקפצה???) חגי

כRובי

New member
לא מבין כזה גדול..

(בעצם , לא מבין בכלל) אבל החלפת CDI לא אמורה להיות האופציה האחרונה, אחרי שניסית הכל? הכל=מצבר/פלאגים/מערכת חשמל וכו'.. (בעיקר בגלל מחירו הגבוה של הCDI?)

האמת ?!?

תופעה מעניינת... ומוזרה... אם יש ניצוץ, זה אומר שהכויל מצליח להמיר מתח... אם יש ניצוץ זה אומר שהפלאג, כנראה, תקין... אם יש ניצוץ אחד... ההימור שלי, גם, היה CDI... מוזר ומעניין. האופציה הבאה שהייתי בודק אלו הסלילים... אני שונא בעיות חשמל.

hagi6

New member
דרושים תרשימי חשמל...

לאחר בדיקות מקיפות יותר שלא העלו דבר חדש... הסלילים נמצאו תקינים (בדיקה ללא מתח) הכויל נמצא תקין (בדיקה במתח על "רטוב") פלג תקין (נבדק שנית) עכשיו אין ברירה אלא להשיג תרשים חשמלי לXT500 ולעבור על כל החוטים... למישהו יש תרשים כזה או מכיר אתר המציג תרשים כזה תודה חגי

C O L T

New member
בעיה בפיק-אפ?

אני לא חשמלאי, זה סתם הגיון בשליפה, אז לקחת בערבון מוגבל. לפתרון מקצועי - נסה את תרשים הזרימה כאן.

RaananC

New member
הייתה לי בעיה דומה לשלך זה

החל בבק פיירים והשתנקויות עד למצב שלא הניע. אצלי מקור הבעיה התגלה בפיק-אפ, והסיבה היא שהבידוד סביב החוטים שיוצאים מהפיק-אפ מתבלה עם השנים ונעלם ואז החוטים נוגעים זה בזה וקצרים (תופעה מאוד נפוצה גם בפיאט אונו). לכן לפני CDI לדעתי בדוק פיק-אפ.

RaananC

New member
אינני יודע אם יש כזה בXT אבל אם יש

מוטב לבדוק אותו קודם.

BladeRunner

New member
גם אני לא מבין בכלל אבל ...../images/Emo163.gif

בהצלחה בכל אשר תיפנה וחג שמח וכשר
ע'ע כרובי + ה

למעלה