בעיות בדי-מאקס

שמעון61

New member
מישהו?!

אף אחד לא יודע על בעיות של האיסוזו די-מאקס? תגיבו בבקשה זה דיי דחוף לי

שמעון61

New member
אנשים להתעורר!

מה קורה זה פורום ג'יפים ואף אחד לא מכיר את החדש שניכנס לשוק? אנשים להתעורר! בקשר לדי-מאקס? בעיות ששמעתם ממכרים או מעצמכם??

StAv cR

New member
לא...

לחבר טוב יש די מאקס 2004...הטנדר הכי טוב שקיים לדעתי ולדעת רבים. מכל הטיולי שטח הכי קרביים שעשינו(ועשינו,ואפילו כמה תמונות של ה-D מאקס למעלה בשירשור תמונות שלי...).... 0 תקלות שים דלק וסע...וכמובן טיפולים בזמן... בהצלחה, סתיו

להערכתי הרכב טוב אבל חדש מכדי

שנשמע על בעיות ברכב. אני מציע לך להכנס למוסך מרכזי UMI בראשון לרדת למוסך שנמצא במרתף לראות ולשאול את בעלי הרכבים אם הם מתלוננים או מרוצים ולא מספיק נהג אחד שאל כמה. לי הוא נראה רכב מצוין ,רק מעט יקר ,וחסר לו נעילת דיפרנציאל שיש ל מאגנום.

hodaya66

New member
כנסו לפה

תודה רבה! אם למישהו יש עוד מה לומר על הדי-מאקס זה הזמן! שמעון.

הודיה אני לא מבין מה כל כך דחוף לך

הנושא ,הרי את רק בת 16 ועדיין אין לך רישיון נהיגה.

hodaya66

New member
!!!!!!!!

חחח אם היית קצת חכם בכדי להבין לבד.... אוקיי לי יש משתמש בפורומים של תפוז..... אבל אחים שלי הגדולים ואבא שלי שהוא עם הבעיה בדי-מקס משתמשים גם הם.

מה לעשות אני טיפש גמור

עד כדי כך שעד עכשיו איני מבין מה הבעיה שיש לכם עם הדימאקס.

hodaya66

New member
.

יש הרבה בעיות...שחוזרות על עצמן עם עוד שלוש די-מאקסים חדשים אנחנו לא מפרסמים אותם מהסיבות שלנו.אנחנו פשוט רוצים לבדוק אם הבעיה בשלושת הרכבים היא מקרית או שזה בעיה של האוטו,אתה יודע,אוטו חדש עדיין לא יודעים מה הבעיות שלו

מעניין , האם הבעיה זהה בשלושת

הרכבים ? כדאי כפי שאמרתי לגשת אל המוסך המרכזי ולבדוק עם בעלי דימאקס נוספים. חבל שאינך מפרסמת את מהות התקלות , מאחר וחלק מחברי הפורום שוקלים רכישת דימאקס בניהם אני. מור

למעלה