בעיות בבלוגים

1954טל

New member
עוד שינוי מאד לא מבורך,

כל המינויים שלי הם למסרים בלבד ופתאום המייל שלי התחיל לקבל הודעות על תגובות. המייל שלי פרטי ומשמש אותי רק לענייני בית ועבודה אבקש לבטל זאת. תודה.

עידן74

New member
לא עובד לי כל החלק הימיני של האתר!!

באתר שלי יש מלא רשומות בצד ימין פתאום כול הרשומות נכנסו לקובית html שנקראת עדכונים !!! מה עושים ?? ואם זה יעבור?

לא יכולה להכנס לבלוגיה

הפרסומת שבד"כ אני לוחצת על "דלגי" המקדימה את הכניסה לבלוגים מסרבת להעלם, חוזרת שוב ושוב ואינני יכולה להכנס לבלוג שלי, בעצם לאף בלוג הבעיה החלה אמש ולא חלפה עד עתה. נא עזרתכם.

shtota10

New member
שלום רב דיווח על תקלות

א. כאשר אני מסיים לבנות רשומה בבלוג שלי אני תמיד לוחץ על תצוגה מקדימה. לצערי אחרי העידכון החדש שלכם הוא לא מציג יותר את הרשומה החדשה אלה פותח את העמוד הראשי של הבלוג. ב. מאז העדכון יש מספר סרטונים שאינם נתמכים עוד והפסיקו לעבוד לצערי. ג. קוביות תוכן למשל רשימה של לינקים שסמתי היום ניסיתי להוסיף אז בפועל הוא הוסיף אותם אבל לא עידכן בדף הראשי. רק אחרי שנכנסתי לעיצוב הבלוג הסרתי והוספתי מחדש את הקוביה שניסיתי לעדכן הוא עידכן בפועל. ד. תמונה, התמונה של הבלוג באינטרנט אקספלורר נימרחה והוגדלה פי שתיים. היום לאחר הסרה והוספה מחדש בעיצוב הבלוג זה הסתדר. העידכון שלכם מש נחמד ויפה וסחתן על ההשקעה אבל כמות התקלות ואיתיות המערכת מאז ממש נוראי.

r u t h s

New member
אחרי שינוי : אין תצוגה נכונה וערבית לא מתקבלת

שלום קיבלתי את ההודעה ששלחתם."במשך זמן רב, עבד הצוות הטכני על שינוי עמוד הבלוגיה, במטרה לשפר את זמני הטעינה של הבלוגים והתאמתם לטכנולוגיה הרווחת כיום. לא מדובר בתיקון "רגיל" או בהעלאת העמוד הקיים - מדובר בתהליך תשתיתי, במסגרתו העברנו את כל המערכת של הבלוגים לדוט נט. התהליך כלל למעשה בנייה מחדש, מיסודות, של עמודי הבלוגיה.. נתחדש ונאחל בהצלחה! לכל בעיה בנושאים טכניים אתם מוזמנים לפנות לפורום "הבלוגיה - תמיכה טכנית" בבלוג שלי יש 3 בעיות שלא צריכות להיות, החל מהשבוע הזה 1.כשאני לוחצת על תצוגה מוקדמת הנתונים שעולים אינם נכונים! 2. השפה הערבית אינה מתקבלת פתאום יוצאים מספרים במקומה! 3.המהירות שבה עולה הבלוג היא מאוד איטית. אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם ותפתרו לי בעיות אלה! יום טוב רות.

r u t h s

New member
במקום ערבית מספרים ואין תצוגה החל מהשבוע

שלום קיבלתי את ההודעה ששלחתם."במשך זמן רב, עבד הצוות הטכני על שינוי עמוד הבלוגיה, במטרה לשפר את זמני הטעינה של הבלוגים והתאמתם לטכנולוגיה הרווחת כיום. לא מדובר בתיקון "רגיל" או בהעלאת העמוד הקיים - מדובר בתהליך תשתיתי, במסגרתו העברנו את כל המערכת של הבלוגים לדוט נט. התהליך כלל למעשה בנייה מחדש, מיסודות, של עמודי הבלוגיה.. נתחדש ונאחל בהצלחה! לכל בעיה בנושאים טכניים אתם מוזמנים לפנות לפורום "הבלוגיה - תמיכה טכנית" בבלוג שלי יש 3 בעיות שלא צריכות להיות, החל מהשבוע הזה בבלוג שלי moviesruths5 1.כשאני לוחצת על תצוגה מוקדמת הנתונים שעולים אינם נכונים! 2. השפה הערבית אינה מתקבלת פתאום יוצאים מספרים במקומה! 3.המהירות שבה עולה הבלוג היא מאוד איטית. אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם ותפתרו לי בעיות אלה! יום טוב רות.

shtota10

New member
הרסתם לי תבלוג !!!!

הרסתם לי תבלוג איזה מכוער הוא עכשיו הכל מרוח אני מעבד צפיות בגללכם. הכל היה בסדר מאז השינוי מליון באגים! כנסו תראו הכל נמרח ומתוח במקום מסודר ויפה הרשומות האקראיות מקובצות. תעשו משהו ובהקדם כיוון שאני לא הנפגע היחיד! blog.tapuz.co.il\harmanikod

renana ron

Well-known member
מילא, הפרסומות הקופצות... אבל

זה שהעלמתם את האפשרות להגדיל את הפונטים בזה הרחקתם אותי סופית מהמקום, שפעם היה הבית שלי

da f

New member
מה עשיתם לבלוג שלי?

אדם קם בבוקר ומגלה שינויים מכוערים בבלוג שלו. פתאום הרשומות שקופות ולא ניתנות לקריאה. פתאום רוחב רשומות הצד מקוצץ על חשבון תוכנן. פתאום תמונות מקבלות פס אפור ומכוער בתחתיתן שמכסה חלק מן התמונה. פתאום הכותרת הראשית נמרחת באופן מכוער... מה עשיתם לבלוג שלי? למה הטרטור הזה מדי פעם? ישוקם המצב ובהקדם! דוד http://blog.tapuz.co.il/caravan

flashes

New member
אצלי כל הבלוג התעוות...

הפורמט החדש מותח את התמונות לגודל הזוי שמעוות את כל התמונות! אם חיכיתי עם העברת בלוג שלי - אהבה ימי סיגלון לוורד פרס, כנראה עכשו זה הזמן לעשות את זה!

וגם כשנכנסים לרשומה

לא רואים את הכיתוב על פני הרקע, לפני השינויים זה לא היה ככה

renana ron

Well-known member
מסכימה איתך לחלוטין, זה הזמן ואל נא...

אל נא תשכחי להזמינני לשם..

flashes

New member
עכשו משניסיתי לסדר את העיצוב

נעלם לי הרקע של הסיגלון ואני לא מצליחה להעלות אותו מחדש אני רוצה שמה שנשאר פה יהיה אסטטי ויפה זה "הבית של הזכרון"!

renana ron

Well-known member
אני כל כך מבינה אותך.... ושימי לב ...

שימי לב שאף מנהל/ת לא מתייחס/ת לדברים שכתבתי. שום תגובה !! תודה לאל שיש לי את המקום האנטימי שלי וכל מי שאני אוהבת, מגיע לשם
נשיקות

למעלה