בעיות בבואה פתח הביב שלה אמור להיות ורוד?
י יונתן ורונסקי New member 24/7/04 #2 כן החלק הפנימי של פתח הביב ורוד. ולפי הנפיחות באזור הייתי אומר שהסיבה שאתה רואה את הורוד זה בגלל שהבואה שלך עומדת להוציא משהו גדול! ולכן העור מסביב נמתח והצבע הורוד נגלה.
כן החלק הפנימי של פתח הביב ורוד. ולפי הנפיחות באזור הייתי אומר שהסיבה שאתה רואה את הורוד זה בגלל שהבואה שלך עומדת להוציא משהו גדול! ולכן העור מסביב נמתח והצבע הורוד נגלה.
ע עומרי החובש New member 24/7/04 #4 שאלת המשך איך אני יודע אם לנחש יש עצירות ומה אני עושה במידה ויש ?
ש שלומה הנביא New member 24/7/04 #5 תעשה לה אמבטיה עם מים פושרים למשך חצי שעה ככה ואז תכניס אותה לטרריום,ף היא כבר תעשה את השאר , במידה וזה לא יעבוד תנסה שוב למחרת
תעשה לה אמבטיה עם מים פושרים למשך חצי שעה ככה ואז תכניס אותה לטרריום,ף היא כבר תעשה את השאר , במידה וזה לא יעבוד תנסה שוב למחרת
א אילן נרינסקי New member 25/7/04 #8 אמבטיה מרככת את אזור הקלואקה, כך היציאה היא קלה וחלקה יותר. אגב, גם לבני אדם שסובלים מעצירויות מומלץ לעשות אמבטייה במים פושרים.
אמבטיה מרככת את אזור הקלואקה, כך היציאה היא קלה וחלקה יותר. אגב, גם לבני אדם שסובלים מעצירויות מומלץ לעשות אמבטייה במים פושרים.