בעיות באינטימיות

LostInherself

New member
בעיות באינטימיות

היי, רציתי להתייעץ בקשר למערכת היחסים שלי עם בן זוגי, אנחנו ביחד כבר שנתיים וחצי.. שנינו בני 25, עדיין לא גרים ביחד. כבר שנה לא קיימנו יחסי מין. אני מאוד אוהבת סקס אבל משום מה בשנה האחרונה פשוט אין לי חשק.. הסקס איתו מדהים, ואני אוהבת אותו, והוא אוהב אותי, ומבחינת כל השאר אנחנו מסתדרים נהדר. עניין הסקס הוא נושא שחשוב מאוד לשנינו ואנחנו לא מצליחים להתגבר על זה ולחזור לעשות סקס.אני חושבת שהכל נובע ממשבר שהיה לנו לפני יותר משנה, בתקופה שהשמנתי והוא אמר שהוא לא נמשך אלי יותר, לקחנו הפסקה, נפרדנו, ואחרי חודש נפגשנו שוב לדבר והחלטנו לחזור להיות ביחד כי זה מה שהרגיש לנו נכון, מאז הרזיתי, ואני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי, אבל הוא כבר התייאש מלנסות, הייתי מאוד רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את האינטימיות שלנו, ואיך לחדש את חיי המין שלנו? ואיך לנתב את החשק שלי, שבוודאות קיים, חזרה למערכת יחסים, הוא טוען שכל ניסיון שאני עושה (ואין הרבה כאלה..) מרגיש לו מאולץ וכאילו אני עושה את זה כי אני חייבת. אני כן רוצה שנחזור למצב שהיינו בו קודם, שהיינו מקיימים יחסי מין על תקן יומי.. הייתי מוכנה אפילו להסתפק בפעם בשבוע.. אני פשוט לא יודעת איך לעשות את זה ככה שזה לא יראה לו כאילו אני מנסה בכוח. תודה.
 
אם הייתם נשואים ופרוק של קשר היה מסובך

הייתי אומר שתנסו בכל זאת לתקן את הקשר. אבל אתם בסה"כ בני 25, לא נשואים , יש לכם בעיה רצינית בזוגיות, ולא שכבתם שנה ? מה אתם חושבים פעמיים ? תתחילי לחפש מייד מישהו אחר שיקבל אותך כמו שאת. חבל על הזמן שאת מבזבזת. אין לכם על מה להילחם שם. אין לכם משפחה. אין ילדים. לא צריך את הרבנות בשביל להתגרש. לכו לחפש כל אחד קשר אחר מתאים יותר. הבעיה שיש לכם ביחסי המין היא רק מראה של בעיות אחרות בזוגיות שלכם. חבל על הזמן.
 

LostInherself

New member
אני יודעת שזה

נשמע כאילו הוא לא מקבל אותי כמו שאני, וזה לא לגמרי נכון, הקטע הזה שהוא לא נשמך אלי מובן לי, אני מבינה מאיפה זה בא לו ואני חושבת שהייתי מגיבה אותו דבר (אולי בצורה יותר מעודנת) אם זה היה הפוך. והיו לי קשרים אחרים, אבל אף אחד מהם לא השתווה למה שיש לנו פה, אני לא מוכנה לוותר עליו, והוא לא מוכן לוותר עלי, אני לא יכולה להסביר את זה בצורה יותר טובה.. אנחנו מתאימים מכל בחינה.. זה רק הסקס שחסר לנו.. אני קוראת את זה ומבינה כמה מטופש זה נשמע.. אבל זה באמת המצב. אני לא חושבת שאני אוכל למצוא את מגוון התכונות בו ואת האישיות שלו שאני כל כך אוהבת, במישהו אחר.
 
אם רק הסקס חסר אז אתם יכולים להיות ידידים

אתם לא תוכלו להיות זוג. אתם לא תוכלו לבנות קשר. אתם יכולים לשתות קפה ביחד. אתם יכולים ללכת לראות סרטים ביחד. אתם יכולים לטייל ביחד, אבל אף פעם לא תהיו זוג. זוגיות משמעותה קשר שהבסיס שלו, או אם תרצי לקרוא לזה, "עמוד השידרה" של הזוגיות, היא סקס ומשיכה מינית בין בני הזוג. אם אין לכם את זה, כל השאר לא משמעותי. את יכולה להתחתן איתו (וזאת תהיה טעות לדעתי) ותלדי כמה ילדים אבל בסופו של דבר אתם תצתגרשו מאותה בעיה שקיימת כבר היום ביניכם. אם את רוצה משפחה וילדים ובן זוג אוהב........ את לא נמצאת בקשר הנכון.
 

seeyou

New member
"איך לנתב את החשק שלי"?../images/Emo178.gif

יש פתגם שאומר שהתאבון בא עם האוכל. איך לחדש את חיי המין שלכם אחרי שנה? קצת קשה-צריך קודם להוריד את ה"חלודה" מהמוח. תנו יחס של משחקים ולא בצורה מכנית-מונוטונית. תתחילו לעשות אפילו חלקית בכול מקום בבית-ברכב-.....גם מין ספונטאני וגם מין מתוכנן עם אווירה בהתאם. בהצלחה
 

Bondy0007

New member
ייעוץ

אם לשנייכם מאוד חשוב על הקשר לכו לייעוץ זוגי שיעזור לכם
 

czar

New member
הסקס איתו מדהים!!!

איזה, זה מלפני שנה? תגידי, בכל הכבוד הראוי, על מי את עובדת?! אנחנו עברנו כאן מליון תלפים של סיפורים, איתנו קל לך רק אמת כי אנחנו ממילא לא מכירים. כשתביני שאת צריכה עזרה מקצועית, תפתרנה הבעיות, כל זמן שאת בלה לה לנד, אתם תעשו ביד.
 

לנושנוש

New member
אני שמחה שחבר שלך מדווח לך

שכל נסיון שאת עושה מרגיש לו מאולץ
מה שבטח עוזר לך להמשיך לנסות. אני מציאה לנסות לקיים יחסי מין כהתעמלות שבועית בצורה שאתם מחליטים שעושים את זה ועושים. כמובן לפנות זמן נוח, אווירה וכו'. אם חברך ממשיך להגיד שהכל נראה לו מאולץ ולא תומך בך בניסיון הזה לחדש את האינטימיות בתחום ולא משתף פעולה ולא זורם איתך אז כנראה שמשהו ניגמר בקשר ואפשר ליסגור את הבסטה. זאת רק דעתי כמובן. את יכולה לנסות גם יעוץ סקסולוגי, אבל גם שם אדון עלול להגיד שזה מאולץ. אני בטוחה שיש רובדים נוספים "להפסק הסקס" הזאת השאלה אם אתם רוצים להחיות את הזוגיות שלכם?
 

מריוס זכריה

Member
מנהל
לדעתי החבר שלך לא אומר לך ולעצמו את האמת

אני חושב שאו שיש לו בעיה רצינית עם מין כנושא בכל, או שלחילופין, יש לו בעיה איתך. ה"סרחון" מתחיל כבר בקטע שהוא לא נמשך אליך כי השמנת. הלו! להתעורר! כמה השמנת בשני וחצי? כמה קילו בודדים? על זה ירד לו החשק המיני לגמרי, עד כדי פרידה? ועכשיו, כשרזית ואת מנסה להתחיל אתו, יש לו תרוצים מהת.ת למה זה לא מדליק אותו... קשקוש בלבוש!!! אני חושד מאוד שהבחור מתוסבך עם עצמו, ועושה על עליך ועל עצמו מניפולציה. מצטער. מריוס
 
יצא לכם לדבר על זה?

תושיבי אותו לשיחה ותסבירי לו שאת מאוד מתגעגעת לימים הללו אם הוא עזר אומץ להגיד לך שאת השמנת. אז גם את צריכה לעזור אומץ ולהדביק אותו לקיר!!! תתחילי בנשיקות יותר עמוקות, מבטים אירוטיים ויאללה....זרמו עם זה שנה זה ה-מ-ו-ן זמן אחותי!!!
 
התחלת לקחת גלולות?

אולי הגלולות משבשות לך את החשק המיני , שווה בדיקה ולאחר מכן לזרוק את החבר מיד כי הוא עושה רושם של אידיוט.
 
למעלה