בעיות באייפון 4s

comer789

New member
בעיות באייפון 4s

1) אני מנסה להפעיל אינטרנט אלחוטי> אני נכנס להגדרות, וכתוב לי שם "כבוי", אך אין לי אפשרות להדליק אותו. מה לעשות?
2) אני לא מצליח לעשות גיבוי לאייקלאוד. האם זה בגלל שאין לי חיבור לאינטרנט האלחוטי?
3) ה-Others שלי תופסים 3 מגה, ואני לא מוצא אפליקציה שתנקה את זה (ולכן אני רוצה לפרמט). האם יש למישהו הצעה לאפליקציה שעושה את זה, או לחילופין, האם אני יכול לעדכן לאייקלאוד רק את אנשי הקשר ואת תוכן הוואטסאפ, וכל השאר למחוק? (כי בעצם אני לא צריך כלום חוץ ממוזיקה, אנשי קשר ווואטסאפ)

תודה לעוזרים

AYELET1

New member
הבעיה ברכיב הווי פי ידוע המאד

הכנסה לשקית אטומה לחלוטין (רצוי שקית כפולה או משולשת והקפאה לכמה שעות במקפיא עשויה לפתור את הבעיה לזמן מה.
פתרון ממשי יותר זה במעבדה -החלפת הרכיב.

comer789

New member
אני לא יכול להתחיל להחליף את כל האייפון

כבר החלפתי רכיב ICpower ב-500 שקלים... שלא לדבר על דברים אחרים קטנים שמציקים. האייפון פשוט מתבלה מהר.

gadi7

New member
אם אתה רוצה לצמצם את נפח תיקיית Others , קנה

באפסטור אפליקציה בשם iCleaner. סמן V באפשרות Allow temporary files cleanup ובא לציון גואל. נפח תיקיית Others שלך יצטמצם. אני השתמשתי ב iCleaner מספר פעמים. האפליקציה פינתה לי כמה מאות מגה מהאייפון (4S) וחסכה לי את הצורך להחליף בקרוב את הטלפון עקב מחסור בשטח פנוי.

gadi7

New member
ממש לא נכון, אפילו מופרך לחלוטין

האייפון שלי לא פרוץ, לא נפרץ מעולם ויש לי חשבון ישראלי בלבד. לא אמריקאי, לא אנגלי ולא צרפתי ולאשום דבר אחר. האפליקציה הזו (iCleaner) מותקנת אצלי, חיה בועטת ופועלת

barlevy

New member
אם כך אשמח לקבל לינק

ייתכן ופעם הייתה זמינה - כרגע לא מצאתי אותה

gadi7

New member
כרגע האפליקציה באמת לא זמינה

אולי האחות הגדולה מקופרטינו (אפל) באה ומחקה את האפליקציה מהחנות. אני מרגיש בר מזל שהספקתי להוריד אותה לפני שהמשטרה הגיעה....
(בסה"כ גיליתי אותה לפני כחודשיים). אולי מפתח האפליקציה העביר אותה לחנות הסידיה
מכיוון שמצאתי כתבה על גרסא מעודכנת שניתנת להורדה מהסידיה. אל דאגה אצלי הכל חוקי ונקי
ובד"כ כל מה שהורדת מהחנות הרשמית נשאר אצלך לנצח. בכל זאת טרחתי ומצאתי לך שתי אפליקציות דומות שאמורות לעזור לך לנקות קצת זכרון אחסון יקר. לעת עתה, אחת מהן אפילו מוצעת בחינם.

noa_f

New member
עקרונית, גם אפליקציות מהסידייה הן חוקיות

כל עוד הן לא עוסקות בפריצת אפליקציות בתשלום.
זו בסה״כ חנות אלטרנטיבית לחנות של אפל.

למעלה