בעיות אכילה

בעיות אכילה

ביום ראשון הבאתי לנחש שלי עכבר. הנחש לא יכל להגיע למצב של חניקה למרות שהיה רעב. זאת כבר הפעם השניה ברצפות שהנחש לא מגיע למצב זה. בפעם האחרונה הוא הצליך אחרי כמה זמן לחנוק את העכבר ועכשיו עברו יומיים והוא עוד לא אכל. מה לעשות?

רן333

New member
אם אתה רוצה לקבל תשובות מועילות,

כדאי שתספק כמה שיותר פרטים. למשל: 1. באיזה נחש מדובר? 2. מה הגיל ומה הגודל שלו? 3. מתי הוא אכל לאחרונה, באיזו תדירות הוא אוכל בד"כ, ומה סוג וגודל הטרף שהוא אוכל בד"כ? 4. כמה זמן יש לך את הנחש? 5. מה גודל העכברים שאתה מציע לו? 6. האם יש אילו שהם דברים חריגים אצל הנחש? 7. האם הנחש נמצא לקראת נשל? 8. מהם תנאי הגידול שלו, ובפרט: באילו טמפרטורות הוא מוחזק, והאם יש לו שותפים/ות לכלוב? 9. למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה כותב שהוא "לא יכל להגיע למצב של חניקה"?

פרטים

1) קינג אלבינו 2) בן שלוש שנים בגודל מטר 3) אכל לפני שלושה ימים, אוכל בתדירות של עכבר בשלושה ימים אוכל עכברים. 4) יש לי את הנחש שנה 5) עכברים בוגרים שהוא בדרך כלל מחסל בדקה 6) הנחש השיל יום לפני שהאכלתי אותו 7) לא 8) אין לו שותפים לכלוב והוא מוחזק בטמםרטורות 27-29 9) הוא נושך את העכבר אבל לא מצליח לחנוק אותו.

רן333

New member
אני לא בטוח שאני יודע מה קורה שם,

אבל בכל מקרה - 1. עצם העובדה שהנחש לא אכל שלושה ימים אינה סיבה לדאגה. יש סיכוי שהנחש פשוט לא רעב. אתה צריך לקחת בחשבון שבגיל כזה קצב הגדילה של רוב הנחשים מואט בהשוואה לקצב הגדילה של נחשים צעירים יותר, והצרכים התזונתיים שלהם יכולים להשתנות. 2. הייתי מנמיך את תדירות ההאכלה. אני חושב שעדיף לתת ארוחה גדולה יותר פעם בשבוע. 3. מה זאת אומרת "לא מצליח לחנוק"? הוא מנסה? יש לו איזושהי הגבלה בתנועה? ומה קרה בארוחה הקודמת? האם לפני שלושה ימים הוא הצליח לחנוק? 4. כשאתה מסתכל על הנחש, האם אתה רואה רווחים בין הקשקשים שלו? (אם כן, אז יכול להיות שהוא שמן מדי.) 5. צלם את הנחש ושלח תמונה בפורום. אולי זה יעזור להבין מה קורה איתו.

למעלה