בעיות אימפולסיביות
אהלן .
אני מקווה שזה המקום הנכון לשתף את בעיותיי.
אני בן 23 היום וסובל מהאופי האימפולסיבי שלי .
אני מאובחן שילד עם בעיות קשב וריכוז אבל אני לא חושב שזה קשור לאימפולסיביות.
אובחנתי כשהייתי נער אבל מעולם לא נטלתי תרופות על מנת שאוכל להתמודד עם הבעיה , מהסיבה הפשוטה שאני לא מאמין בכדורים ותחלופה לא טבעית .
לפי דעתי משום שלא השתמשתי בתרופות , המצב החמיר . היום אני מנסה להתמודד עם המצב אבל הוא לא פשוט.
עיקר הפנייה לעזרה כאן היא למעשה בגלל הפגיעה באופן העיסוקי.
אני עובד בעגלות בחול מזה 3 שנים .
אני עקשן כמו פרד מה שמאפשר לי לשרוד מנטלית . אבל הלחץ והצורך לבלום או לקתוע את הלקוח במהלך שיחה , משבש את המכירות שלי.
רציתי לדעת עם יש מענה כלפיי במיוחד כשאני נמצא בחול : מוכן לקבל את הטיפול התרופתי אם אני יודע שהוא יטפל באימפוליסיביות ולחץ . אני מחפש אלטרנטיבה לטיפול בלחץ חוץ מלעשן ירוק.
תודה.
אהלן .
אני מקווה שזה המקום הנכון לשתף את בעיותיי.
אני בן 23 היום וסובל מהאופי האימפולסיבי שלי .
אני מאובחן שילד עם בעיות קשב וריכוז אבל אני לא חושב שזה קשור לאימפולסיביות.
אובחנתי כשהייתי נער אבל מעולם לא נטלתי תרופות על מנת שאוכל להתמודד עם הבעיה , מהסיבה הפשוטה שאני לא מאמין בכדורים ותחלופה לא טבעית .
לפי דעתי משום שלא השתמשתי בתרופות , המצב החמיר . היום אני מנסה להתמודד עם המצב אבל הוא לא פשוט.
עיקר הפנייה לעזרה כאן היא למעשה בגלל הפגיעה באופן העיסוקי.
אני עובד בעגלות בחול מזה 3 שנים .
אני עקשן כמו פרד מה שמאפשר לי לשרוד מנטלית . אבל הלחץ והצורך לבלום או לקתוע את הלקוח במהלך שיחה , משבש את המכירות שלי.
רציתי לדעת עם יש מענה כלפיי במיוחד כשאני נמצא בחול : מוכן לקבל את הטיפול התרופתי אם אני יודע שהוא יטפל באימפוליסיביות ולחץ . אני מחפש אלטרנטיבה לטיפול בלחץ חוץ מלעשן ירוק.
תודה.