בעיות אוזניים

blackcat2

New member
בעיות אוזניים

שלום לכם אני מפנה שאלה עבור חברה עימה אני עובדת. יש לה ילדה בת שנתיים ו-8 הסובלת מבעיות אוזניים. גם האמא סבלה בעבר מאותן הבעיות. למיטב הבנתי יש לילדה נוזלים באוזניים שלא מתנקזים החוצה. הרופאים ממליצים לילדה לעבור ניתוח לפקקים. האמא פנתה לרפואה משלימה וקיבלה המלצה לתת לביתה תרופות הומיאופתיות בשילוב לחיצות (אין לי מושג באיזה טיפול בדיוק מדובר). הרופא אמר כי לאחר חודש טיפול יהיה מקום לבחון את מצבה של הבת כאשר הציפייה היא לראות שיפור. 1. מהיכרותכם עם מקרים דומים האם רפואה משלימה עשויה לשפר את מצב הילדה? 2. האם יש לכם המלצות השונות מאלו שנתן הרופא? 3. האם אתם יודעים באיזה טיפול לחיצות מדובר? כל הערה או הארה תשמח את חברתי. תודה מראש על הסיוע

harduf9

New member
אסידופילוס

לתת לילדה אסידופילוס, שאלו חיידקים החיים במעיים, פה, נרתיק וכו'. יש להם תפקיד חיסוני ואנטיביוטיקה מחסלת אותם. לכן בד"כ דלקות אוזניים חוזרות אצל לוקחי האנטיביוטיקה לדלקת אוזניים. טיפול באסידופילוס שלוקח 3-4 ימים עד שבוע, לפי החלטת המטפל או לפי התוצאות, יעיל מאוד. ישנם שני מוצרים בשוק של אסידופילוס באבקה שמתאים לגיל הילדה אחד של סולגאר ואחד של אלטמן, שניהם טובים. אם אין לכם הנחיה ממטפל (רופא) אפשר לתת שבוע, אין תופעות לוואי ואין סיכון רק לתת את המינון המומלץ על האריזה. במקרה זה אפשר להתייעץ עם המוכר בבית המרקחת / טבע. למרות שאין כל צורך. לגבי הלחיצות מדובר כנראה בשיאצו, מדובר בטיפול לעומק שלוקח בחשבון שדלקת אוזניים או כל מחלה אחרת לצורך העניין מראה על חוסר איזון פנימי, הבאה לאיזון תגרום לגוף לרפא את עצמו. אינני נגד, אני אפילו מאוד בעד, אבל אין בעיה לשלב ואפילו עדיף. בריאות שלמה גיא הרדוף

yoelnd

New member
נר הופי ו...

היי טיפול בנר הופי יהיה מאוד יעיל גם במצב אקוטי, וכן ישנה פורמולה מעולה בסירופ למצבי האוזניים הנקראת: EN פורמולה (ולא נזכיר שם של חברה.....) ונמצאת בכל בית טבע ואולי בפארמים(בשני במחיר מופקע ומוגזם.....). וחשיבות גבוה לאצידופילוס כפי שהזכיר גיא. בבריאות טובה!

אצידופילוס, נרות הופי ו...

שינוי תזונתי. כדאי להוריד את גורמי הליחה במזון, בעיקר מוצרי חלב, פירות הדר, בננות ובטנים. לגבי הלחיצות- משלבים אותם גם בטיפולים בנרות הופי. אני לא יודע על מה הרופא המליץ (רופא או הומאופת?), אבל סביר להניח שמדובר על תנועות שעוזרות לניקוז איזור.

למעלה