בעיות אוזניים

kfir76

New member
בעיות אוזניים

שלום לכולם מזה כשנתיים אני סובל אחרי שנים שכל ערב הייתי מנקה אוזניים בצורה אובסיסיבית נוצרה לי דלקת באוזן אחת ופטריה באוזו השניה בעצת הרופא הפסקתי לנקות את האוזניים ומאז כל פרק זמן מסויים אני מגיע לא.א.ג לניקוי השעווה באוזניים לפעמיים זה מגיע לכדי פטריה או דלקת כרגע המצב ממש חמור כי התסריט חוזר על עצמו בערך כל שבועיים הרופא המליצה להימנע מרטיבות זאת בעיה עבורי כי אפילו במקלחת נכנסים לי מים ונוסף לכל אני עוסק בספורט ימי כך שאני נמצא די הרבה בסביבת מים הגעתי למצב שאני אובד עצות אשמח לקבל כל המלצה ולבדוק אותה על בשרי בברכה כפיר

אסתי123

New member
אוזנים

בוקר טוב כפיר נכון ורצוי לטפל בגורם לכל בעיות האוזניים עי ברור מקיף ממה הן נובעות.מהו הגורם להן.," טיפול ע"י ניקוי אגרסיבי שלהן, הימנעויות מרטיבות......הימנעות מספורט ימי...לא יביאו אותך לפיתרון רצוי. חקר ובדיקת המקור לנושא כולו היא הדרך הנכונה. לכך יש אפשרויות רבות. בחר אחת מהן. בהצלחה

אסתי123

New member
אוזנים

בוקר טוב כפיר נכון ורצוי לטפל בגורם לכל בעיות האוזניים עי ברור מקיף ממה הן נובעות.מהו הגורם להן. טיפול ע"י ניקוי אגרסיבי שלהן, הימנעויות מרטיבות......הימנעות מספורט ימי...לא יביאו אותך לפיתרון רצוי. חקר ובדיקת המקור לנושא כולו היא הדרך הנכונה. לכך יש אפשרויות רבות. בחר אחת מהן. בהצלחה

harduf9

New member
נרות הופי

זו שיטה שמטפלת בניקוי האוזניים באופן טבעי וככל שאני זוכר גם מטפלת בבעיות אוזניים, אינני מטפל בשיטה. בנוסף כדאי להתייעץ עם נטורופת לגבי תזונה ותוספי תזונה. ניתן גם הלעזר בדיקור או ברפלקסולוגיה. ואני מניח שיהיו עוד שיטות שיעזרו. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה