בעיותת

בעיותת ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

אתמול בדקתי בהוצאות ובהכנסות וראיתי שהרווחתי כמעט מיליון שקל על דיסק, היום אני נכנסת ומגלה שמשום מה הורידו לי את הכסף הזה והרווחתי מהדיסק (מהיום שהוא יצא) רק 22,923. גם כל יום שאני נכנסתי למשחק.. משום מה אני מגלה שיש לי כל פעם פחות מעריצים, לא בגלל דילמות ותקריות, אלא סתם יורדים לי מעריצים.. בסוף לא ישארו לי בכלל מעריצים. עוד משהו, כשהיו לי יותר מעריצים (ובדרך פלא נחטפו ע"י חייזרים <_< ) עשיתי כמה הופעות בבארבי והיתה לי הודעה שההופעה הצליחה והתפוסה באולם היתה מלאה.. אבל.. הפסדתי כסף, למה?? היו לי עוד מלא באגים כמו תקריות (לרעה...המון כאלו) שפשוט חזרו על עצמם יותר מ-3 פעמים תטפלו בזה! מס' הלהקה- 1713

pRimaVeriTaVIV

New member
תשובות../images/Emo121.gif

כל יום מקבלים פחות כסף על הדיסקים, פי שתיים פחות וההסבר של מיי בנד (שנמצא בעמוד עזרה והסברים שלא נכנסת אליו) הוא שהמעריצים עוברים ללהקות אחרות על השאר אני לא יודע לענות

אני יודעת אבל אני לא מדברת על זה..

יותר מתשע מאות אלף שקל נעלמו גם מהדוח ונשארו רק עשרים אלף (מאז הוצאת הדיסק)

noy d

New member
בקשר לבארבי

אולי זה לא ממש יעזור לך אבל תלוי בכמה כסף מכרת כרטיס אני למשל בהופעה הראשונה שלי בבארבי מכרתי כרטיס ב40 שקל אז הפסדתי כסף אם מכרת כרטיס ב-80 אז אין לי מושג למה את מאבדת כסף...

Im Don Juan

New member
גם אצלי

הייתה לי היום הופעה בפארק הירקון ומשום מה לא נוסף לי כסף ומעריצים על זה... וכתוב לי שהתפוסה הייתה מלאה!

uzikarin

New member
לגבי הכסף זה מוזר. אבל מעריצים

אתה לא מקבל בירקון וקיסריה

למעלה