בעיונת

white-raven

New member
בעיונת

לרוב אני משתדל להתגבר לבד על בעיות אבל הפעם אין לי שמץ של מושג איך לטפל במה שקורה אצלי אז ככה לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני נכנס לחדר שלי אני חש כמעט מיידית מרוקן אנרגתית תחושת תשישות וחולשה שחשבתי שהיא רק שלב שאני עובר עד שזה התחיל להשפיע על חברים שלי שבאו לבקר ואחרי עשר דקות פשוט נרדמו עכשיו שתי שאלות 1)מה יכול לגרום לזה (אני לא מאכסן חפצים מאגיים בחדר) 2)איך אני מטפל בזה בתודה מראש WHITE-RAVEN

nepthys

New member
יכול להיות

שקרה משהו בחדר שלך כל כך נורא, שזה משפיע עלייך וגורם לך להרגיש כלפיו רע? גם יש לי תאוריה, שכשקורה משהו במקום מסויים שגרם לאנשים להרגיש מאוד נסערים, האנשים ממש פולטים אנרגיה שנשארת שם... לפעמים גם הסידור עצמו של החדר מפריע לך, שמעת פעם על פנג שוי? התאוריה שלו תמיד נשמעה לי הגיונית... זה נשמע די הגיוני שסידור של חפצים ישפיע על רושם של אדם כלפי המקום בהם הם נמצאים, ויגרום לאדם להרגיש רגשות מסויימים כלפי אותו מקום.. אולי כדאי שתסדר מחדש את החדר שלך, תשים בו דברים שעושים לך מצברוח טוב, כמו מוזיקה, קטורת, משהו כזה... ואולי המצב ישתנה...

white-raven

New member
תודה

תודה על התשובה המהירה הצלחתי למצא את מקור הבעיה ועכשיו הכל בסדר (חוץ מכל רכושי שמונח על הרצפה לאחר חיפוש מעמיק) כל מה שנותר הוא לקוות שזה לא יחזור ולסדר קצת את האזור

Justin Angel

New member
אמממ...

מה שאני מספר עכשיו זה חלק ממה שאמור להיות המסע האישי שלי אבל לטובת הפורום... בחדר השינה שלי יש ארבע קירות (כן אני יודע... פשוט מזעזע). בערך בשנה השנייה במג´יק שלי הבנתי שאני צריך הרבה יותר אנרגיות מכל הסוגים כדי לתפקד בצורה יותר אפקטיבית. "הקדשתי" כל קיר מחדר השינה שלי לאלמנט. ויצרתי עמוד מסתובב גדול של spirit באמצע. עכשיו לעניינו, אמרו לי שהתופעה הזאת מופיעה לפעמים , בקנה מידה קטן יותר באופן טבעי. כלומר המקום שאתה נוהג בו לעשות את עבודת המג´יק שלך לפעמים מתחיל ל"אגור" אנרגיות בקירות. אבל הוא לא סתם אוגר אותם הוא גם רוצה לשמור על סטטוס קוו אחרי שאתה לקחת לו אנרגיות שעשית עבודת מג´יק מסוג זה או אחר. זאת אחת מהרבה הבעיות שיש במקרים האלה, שהקיר שלך לא יודע איך להשתמש באנרגיה שכבר יש לו ליצור עוד אנרגיות או לסירוגין למשוך עוד אנרגיות. ולכן, הוא לוקח מישויות שנכנסים לחדר. ההצעה שלי יחסית פשוטה, אתה צריך לקחת לחדר שלך את כל האנרגיות. אני כותב את התרגיל הזה יחסית מהר ואני מצפה שתשלים את החסר מניסיון. תראה את האנרגיות ואיפה הם ממקומות בחדר. תתחיל למשוך אליך את כל האנרגיות. בהתחלה זה יהיה יחסית קל, אבל שאתה תגיע למרכז של כל "קיבוץ" אנרגיה זה יהיה יותר קשה, אבל אתה צריך למשיך לנסות. אחרי שלקחת את כל האנרגיות מהחדר שלך אתה חייב לצאת מהר החוצה לאזור עם אדמה חשופה ולהתחיל להזין את אותה אנרגיה לאדמה. אתה עושה את זה כי לאותה אנרגיה יש "רצון" לחזור לחדר. בזה שאתה מקדיש את אותה אנרגיה לאדמה אתה מוודא שהאנרגיה לו חוזרת לחדר. מיותר להגיד שזאת פעילות יחסית מתקדמת. נפט´יס: לסדר רהיטים? *שיעול* פנג-שוואי *שיעול*

למעלה