בעיונת

בעיונת

אממ יש לי בעיה עם קומפוזיציה..כלומר.. אני רוקדת מהנשמה ואני נורא אוהבת לרקוד...אני אמביציוזית וכריזמתית ועושה הכל כדי לשמן את הדברים הלא-מספיק משומנים..אבל....אני לא מסוגלת להמציא ריקוד יותר מכמה תנועות בודדות...משהו נחסם לי ואני תמיד בטוחה שמה שהמצאתי שטותי,מצחיק ולא יכול להגיע לשום מקום...אני לא מצליחה להמשיך על המשך לריקודים שלי ואני לא החלטתית לגבי מה שעומד מאחוריהם..

FrEaK DaNcEr

New member
הצעה ../images/Emo13.gif

גמלי הייתה את הבעייה הזאת, ועדיין יש
אבל התחלתי לנסות להתגבר עליה - ויכול להיות שהדרך שלי תעזור גם לך... תנסי לשים מוזיקה שאת אוהבת - גם אם היא לא כ"כ קשורה לרעיון או לנושא של הריקוד
ופשוט תני לעצמך לזוז איך שמתחשק לך, הכי בחופשיות שאת יכולה... בעיניים עצומות אפילו. פשוט מה שיוצא
אח"כ את יכולה לנסות לשחזר תנועות שאהבת ולנסות לשלב אותן... מקווה שעזרתי

MiniMe20

New member
אממ...

קומפוזיציה היא תחום לא פשוט בכלל, עצם זה שיוצר צריך גם להעביר מסר לקהל, גם ל"כתוב" את כל ה"טקסט" בעצמו ובאותה העת גם לעניין את הקהל ולרגש אותו זו עבודה לא קלה. את לא צריכה להתרגש מזה שמה שאת ממציאה הוא שטותי, מכיוון שזו מחשבה שלך ובד"כ את תהיי ביקורתית כלפי עצמך יותר מאשר האחרים. לדעתי תתחילי מקטן. קודם כל תחשבי על נושא שמעניין אותך, אבל לא נושא רחב כמו רגשות, אלא משהו קטן שאת יכולה להתפתח ממנו. אח"כ תעשי מן תרשים או שמש כזו ותראי לאן הנושא מוביל אותך. דבר נוסף את יכולה להשתמש בחפצים שיכולים לעזור לך לפתח את הרעיון. מקווה שהצלחתי לעזור לך קצת, בכל אופן אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לפנות אליי במסרים. שיהיה בהצלחה.

n o a k

New member
תראי..

כל אחד שהוא ממציא משהו חושב שהוא שטותי בהתחלה... אחרי כמה זמן שאתה מתרגל את זה הרבה, אתה יכול לשים לב למה טוב ומה לא. את פשוט צריכה לקחת רעיונות מהחיים שלך ומהסדר יום שלך... דבר שתמיד עוזר לדעתי, זה לשים את המוזיקה ממש חזק (עדיף מוזיקה שאת מתקשרת אליה) ופשוט לשכב על הרצפה לסגור את העיניים לראות איך זה גורם לך להרגיש ואז הדימיון שלך פשוט יעקוב אחריך ואת תראי שתתחילי לראות את הריקוד בראש. מקווה שעזרתי :)

למעלה