בעיונת.

liron ron

New member
בעיונת.

פגשתי מישהו דרך האיי סי קיו. מישהו באמת מקסים. נפגשנו אחרי חודש וחצי בערך, פגישה ראשונה היתה ממש טובה ובעקבותיה באו עוד, אני מרגישה ממש בנוח איתו והיו ביננו מצבים אינטימיים כאלה או אחרים.. השיחות שלנו באינטרנט נמשכות שעות והן בדר"כ משמעותיות. אבל, אנחנו לא מדברים בטלפון בכלל בכלל. אני ממש רוצה להתקשר אליו אבל אני לא מצליחה להביא את עצמי לעשות את זה. (בחיים לא קרה לי).. הוא מצידו שונא פלאפונים וטוען שהוא לא מתקשר אפילו לחבריו הטובים. ועוד פרט חשוב, הוא די הבהיר שכרגע הוא לא מחפש משהו רציני מאוד.. אז.? לבקש ממנו להתקשר בכל זאת ? או שככה הוא ? לזרום ? מעצבן כי באינטרנט אנחנו עושים סיכומי יום קטנים כאלה ומה כל אחד עשה ותמיד נדמה לי שבטלפון זה יהיה נחמד יותר... או שלא ?... או שאולי הדברים הקטנים (אבל הגדולים) כמו השיחת טלפון מראים ששנינו רוצים דברים שונים וחבל להמשיך את זה בכלל ?

ברוכה הבאה לירון ../images/Emo24.gif

הודעתך השאירה אותי מבולבלת. מצד אחד, את טוענת שמאד מפריע לך שאתם לא מדברים בטלפון כי "הוא מצידו שונא פלאפונים" מצד שני את אומרת שאת לא יכולה להביא את עצמך להתקשר אליו... כתבת "שאולי הדברים הקטנים (אבל הגדולים) כמו השיחת טלפון מראים ששנינו רוצים דברים שונים" דברים שונים? שניכם לא מרגישים נוח לדבר בטלפון! אם את באמת רוצה לדבר איתו, תתקשרי אליו. אם את מרגישה שהקשר ביניכם לא טוב, תדברי איתו על כך. הדבר החשוב ביותר הוא תקשורת. בפגישות אישיות, בטלפון, באינטרנט...העיקר לדבר זה עם זה ולהקשיב

liron ron

New member
תודה על קבלת הפנים ! ../images/Emo3.gif

אני חושבת שהסיבה העיקרית שאני לא מתקשרת אליו היא קודם פחד שהוא לא יתקשר באותה מידה, וגם , לא רוצה להיות קרציה. הוא יצא מקשר ממש ארוך ונדמה שהוא לא מחפש מישהי שתציק לו. אבל אני מצד שני רוצה מישהו שיציק לי.

noa135

New member
אם להיות איתך אמיתיים..אז זו באמת

אחת מהבעיות של האינטנרט.. המעבר לחיים האמיתיים..משמע טלפון ,פגישו וכו. תראי.אנמי מכירה המון אנשם שלא אוהבים את הטלפונים (כמו שאנימ כירה כאלו ששונאים את האינטרנט).אבל כן. אם הוא לא מדבר גם עם חברים שלו בטלפון..אז זה לא בעיה..ואת יכולה להבין שזה ממש לא אישי. אני שונאת לחיות בתהייה..לכן אני יהיתי מתקשרת.מנסה .היתי "בודקת גדולות" בואי נקרא לזה ככה..אם את רואה שהוא לא "בקטע" ולא חוזר לטלפונים ולא מתקשר וזה..אז תביני לבד. זה לא נקרה קרצייה יקירתי.זה נקרא קשר. ועכשיו..בכלל ..אם הוא לא בקטע רציני..את צריכה לראות מה איתך. האם את רוצה רק משהו רציני או שמא מתאים לך לזרום ,כמוהו. שאלות כאלו הם לדיונך האישי בלבד.. שלך נעה

liron ron

New member
נועה תודה ! אני חדשה בכל עסקי

האינטרנט. שאנשים מתקשרים טלפונית אפשר להבין רמזים לכאן או לכאן, באינטרנט זה יותר קשה. הוא ממש מתעניין בי ומחמיא ומקסים באינטרנט ואנחנו מדברים עד שעות מטורפות (נפגשים בקושי). אבל זהו. ומה להבין מזה ? שהוא מעוניין ? אולי סתם כיף לו לדבר ? שיחות משמעותיות באינטרנט כמו שיחות רגילות ? (בשבילי כן, אבל בכלל ?). השבוע שלחתי לו הודעה והוא לא חזר אליי. באינטרנט כתבתי לו שממש ציפיתי לאיזו תגובה ממנו. אז הוא אמר שהוא ישן ובאמת סליחה. וככה הסתיים הסיפור. אבל הוא לא הסתיים ! מצד אחד אני לא רוצה לוותר עליו, מחויבות או לא, מצד שני אני לא רוצה לוותר על הדברים שאני באמת מחפשת עכשיו... אוף.

למעלה