בעיונת קטנה ..

muaythai

New member
בעיונת קטנה ..

לאחר זמן היותי בתפקיד, התברר גם לי שאני צריך לראות רופא (כמו כל אחד). הרופא קבע שאיני כשיר רפואית, ורופא לפניו קבע שאני כן כשיר. אני עומד במצב שאני לא יודע ממש מה לעשות. מבחינתי ? אני אמור להיות ביחידה קרבית .. אין לי שום בעייה גופנית שמגבילה אותי מבחינה ספורטיבית או כל דבר אחר שקשור למאמץ או קושי גופני מסוג זה או אחר. נכון, הפרופיל שלי 45, שלפני כן היה 72 והייתי מועמד להיות "חריג גולני" או לוחם בשיריון. המשכתי לחפור בוועדות רפואיות עד שהחזירו ל-45 כדי להגיע לאן שאני באמת רוצה - שח"ם. שח"ם, פרופיל נדרש לבנים : 45-64 בלבד, אם כן יש בעיות או פרוטקציות או כל דבר אחר שיכול להיות קשור בנושא ... בכל מקרה, מה עליי לעשות ? היום הלכתי להוציא מהרופא משפחה שלי את כל המסמכים שאומרים שאין לי אסטמה ובעיות ככה, ככה וככה ... מקווה שזה יעזור. אם יש לכם המלצות, אני אשמח "לשמוע" ולקבל כאן. המשך יום טוב לכולם אנשים. =)
 

benpual

New member
המלצות?

תזהר שאין לך חקירה משטרתית בעבר , למה יכולים לעשות לך בעיות בקשר למזכר פלילי בעבר......
 

muaythai

New member
לא ..

לא מדבר כרגע לגבי "חקריה משטרתית", אלא רק לגבי עניין רפואי בן. לגבי העניין של כל החקירות, המזכר הפלילי ומה שקשור כבר ידוע לי, ובקיצור כל מה שמתקשר בסופו של דבר "לסיווג הבטחוני". תודה בכל מקרה על האזהרה. יום טוב. (=
 

Super Go

New member
תנסה...

תנסה לשכנע את הרופא שהאסטמה היתה לך בעבר והיא נחלשה והיום אתה יכול לעשות הכל, תנסה להביא אישורים מרופאים אחרים שאתה כשיר. אבל בסופו של דבר, הרופא המשטרתי הוא זה שמחליט אם אתה כשיר או לא. ואם אתה תהיה משובץ בשטח או באחד המשרדים.
 

muaythai

New member
ורגע ..

מפקדים לא יוכלו לעזור בעניין ? כלומר, להמליץ או משהו לגבי העניין הזה ? פשוט הם יודעים כמה שזה חשוב לי, והם כבר מכירים אותי פחות או יותר ! שלא נדבר על זה שהם מעדיפים אותי ואפילו צריכים אותי "בשטח", אבל בכל מקרה חשוב לי יותר ! תודה. המשך יום טוב ונעים. (=
 

ghost7

New member
לא חושב.

אם מדובר בבעיה רפואית- למפקדים "אין מילה" בנושא. לכל היותר- יכולים לבקש בדיקה חוזרת, או שיקול נוסף. כפי שנאמר- מה שיכול לשנות זה תוצאות בדיקה חדשות, ו/או חוות-דעת נוספות. במישור הרפואי.
 
למעלה