בעיונת בסינכרון

atoo

New member
גיבוי. חוזרת בי...

אתמול נאלצתי לבצע HR למיו 180 שלי (פעם שניה שלי). בעקבות המלצות ממקורות שונים, את הגיבוי "העיקרי" שלי, בצעתי ב"אקטיבסינק". בפעם הקודמת שלי, לא יודעת איך... אבל זה עבד נפלא (הכל חזר למקומו בשלום) ואני הצטרפתי גם פה להמלצות על אופן גיבוי זה. לאור אתמול, וזה היה בלילה - לא היה אור...
אני ח ו ז ר ת ב י !!! אני מודיעה מראש, שאולי לא ידעתי בדיוק איך לבצע את החזרת החומר לPPC, אבל זה לא עבד... אחרי ה-HR ה- PC לא זיהה את ה-PPC "בשמו" ולא איפשר את ההחזרה ! היה לי למעשה ב-PC קובץ גיבוי, שלא היה לי איך לשחזר אותו ל-PPC... נזכרתי בדברי מישהו פה: "קודם כל שבי... תרגעי..." אז קודם כל התישבתי... ניסיתי להירגע... קמתי... שוב התישבתי... שתיתי מים ו... זרקתי את ה-PPC מהחלון. נראה לכם ? התקנתי את העיברית ואז ביצעתי את החזרת החומר מהגיבוי הפשוט שאני דואגת לבצע רק כדי "שיהיה..." ב-PPC עצמו, עם התוכנה שמגיעה עם המכשיר ונמצאת ב'תוכניות'. את הגיבוי, אגב, ביצעתי תמיד לכרטיס החיצוני... למזלי, גם הפעם "ניצלתי" ! הכל חזר למקומו והמיו בדיוק כמו שהיה...

atoo

New member
בעיונת בסינכרון

מופיע לי בסינכרון ה- Favorites 1 unresolved item לא מצליחה לסדר את זה... מישהו יודע ?

AYELET1

New member
נסי ללחוץ על RESOLVE

לפעמים הבעיה נפתרת אם הבעיה בעברית אז כדאי לתת שם שאינו בעברית

AYELET1

New member
סוף סוף ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, שרשרי בבקשה את כל השאלות שלך וקראי את תקנון הפורום אז גם תביני את פשר הבקשה (שאיננה סתם שרירותית או בגלל שאני דיקטטורית...)

Barrrsch

New member
אז אם היית שואלת היינו מסבירים

איך להעביר את הגיבוי הסינקי שייצרת למשתמש החדש או איך לא ליצור בכלל משתמש חדש אלא להשתמש באותו אחד. בכל אופן אין זה אומר שאני לא בעד ביצוע הגיבוי המצוין שאת עשית...זה מציל חיים כפי שהדגמת.

atoo

New member
זה בדיוק מה שסיפרתי שלא !!! עבד...

כי התוכנה לא מזהה את המכשיר אחרי ה-HR ולא "מוכנה" להחזיר החומר למשתמש חדש...

mkr

Member
תתחבר כאורח

אח"כ, תבחר בגיבוי/שיחזור. כשתבחר שיחזור, הוא יפתח לך רשימה של הפרופילים שביצעו גיבוי. תבחר את שלך ותבצע. בכל מקרה, אל תצפה לטוב כי הגיבוי החינמי של AS - שווה בדיוק מה שהוא עלה לך.

למעלה