גיבוי. חוזרת בי...
אתמול נאלצתי לבצע HR למיו 180 שלי (פעם שניה שלי). בעקבות המלצות ממקורות שונים, את הגיבוי "העיקרי" שלי, בצעתי ב"אקטיבסינק". בפעם הקודמת שלי, לא יודעת איך... אבל זה עבד נפלא (הכל חזר למקומו בשלום) ואני הצטרפתי גם פה להמלצות על אופן גיבוי זה. לאור אתמול, וזה היה בלילה - לא היה אור...
אני ח ו ז ר ת ב י !!! אני מודיעה מראש, שאולי לא ידעתי בדיוק איך לבצע את החזרת החומר לPPC, אבל זה לא עבד... אחרי ה-HR ה- PC לא זיהה את ה-PPC "בשמו" ולא איפשר את ההחזרה ! היה לי למעשה ב-PC קובץ גיבוי, שלא היה לי איך לשחזר אותו ל-PPC... נזכרתי בדברי מישהו פה: "קודם כל שבי... תרגעי..." אז קודם כל התישבתי... ניסיתי להירגע... קמתי... שוב התישבתי... שתיתי מים ו... זרקתי את ה-PPC מהחלון. נראה לכם ? התקנתי את העיברית ואז ביצעתי את החזרת החומר מהגיבוי הפשוט שאני דואגת לבצע רק כדי "שיהיה..." ב-PPC עצמו, עם התוכנה שמגיעה עם המכשיר ונמצאת ב'תוכניות'. את הגיבוי, אגב, ביצעתי תמיד לכרטיס החיצוני... למזלי, גם הפעם "ניצלתי" ! הכל חזר למקומו והמיו בדיוק כמו שהיה...
אתמול נאלצתי לבצע HR למיו 180 שלי (פעם שניה שלי). בעקבות המלצות ממקורות שונים, את הגיבוי "העיקרי" שלי, בצעתי ב"אקטיבסינק". בפעם הקודמת שלי, לא יודעת איך... אבל זה עבד נפלא (הכל חזר למקומו בשלום) ואני הצטרפתי גם פה להמלצות על אופן גיבוי זה. לאור אתמול, וזה היה בלילה - לא היה אור...