בעיה..

ליאורה21

New member
בעיה..

היי פרידה! לא מזמן היתה לי שיחה נוקבת עם חברי לשעבר והוא סיפר לי את האמת על פרידתנו זה קשור גם להוריו הייתי בהלם שלא ספר לי כבר 3 חודשים כי פחד שזה יפגע בי.אמר שבפרידה עדיין אהב אותי למרות ששיקר ואמר לי שאינו אוהב אותי וכעת אמר שנשארה לו קצת אהבה אבל אני יודעת בלבי שהוא כן אוהב אותי אני לא יודעת מה לעשות עם זה..הוא נורא עקשן ואני לא יודעת מה מונע ממנו...מתי הוא יתוודה על זה או שעליי לעשות משהו?? ממני המיואשתתתתתתתתת
ליאורה-11.12.80 משה-8.8.78 תודה מראש!

F r i d a

New member
../images/Emo123.gif ואת לא הבנת מה את יכולה להרוס

תני לו את הזמן ליצור סדר מבחינה ריגשית כי הוא מבולבל, ואני מניחה שהוא יוכל להגיע להחלטה ביחס לרצונות שלו.

ליאורה21

New member
תודה רבה פרידה ../images/Emo9.gif

זה משגע אותי אני פשוט מקווה שהמצב המבולבל יסתיים הוא הבטיח לי שניפגש הוא ינסה לבוא ואני מקווה שנסדיר הכל כבר..

ליאורה21

New member
היי שוב פרידה....

סליחה להטרידך שוב אבל שוב התעוררה בעיה שאני לא יודעת איך לנהוג בקשר אליה.. החבר לשעבר עובר תקופה לא קלה והוא רוצה לנתק קשר מכל החברים אפילו ממני למרות שלא אמר שזה כולל אותי ואמר מכולםםם וזה כוונתו שינתק ממני.הוא אמר שנפגש מתישהו ונסגור עניינים ואז זה ייגמר הקשר בינינו.אני בטוחה שיש לו רגשות כלפיי והוא מבולבל מאוד אבל מה עליי לעשות בקשר לניתוק?האם להתעקש עליו ולהוכיח לו את אהבתי או שלא אעשה דבר?והאם הפגישה העתידית זה ישפר את המצב?? שוב תודה

F r i d a

New member
רצונו = כבודו

הוא באמת צריך זמן לעצו והנתק יכול להיות עד יולי - אוגוסט. לתת לו שקט ומרחב כי זה מה שהוא מבקש.

למעלה