בעיה.

חסוי78

New member
בעיה.

הי שלום לכולם! קראתי את ההודעות שלכם והבנתי שיש כאן אנשים מנוסים, ומבוגרים . אני אומנם קטן , אני ילד בן 13 שיש לו בעיה קטנה , בחרתי לשתף אותכם מכיוון שאתם מבוגרים , ובטח מנוסים בדברים האלה . אתמול הלכתי ללי קופר לקנות ג'ינס והיה שם מוכר ממש חמוד , הוא הציע לי בגדים והביא לי כמה ג'ינסים יפים , ניראלי שהוא הומו לפי הדיבור והכל , אני לא בטוח ממש . ושהוא סידר לי תג'ינס הרגשתי בל הגוף זרם משהו לא ברור , זה לא קרה לי בחיים ואז הוא של אותי בן כמה אני ומרוב בלבול אמרתי לו 12 ואז תיקנתי אאת עצמי . אני כל היוםמוצא את עצמי חוש עליו ולא יודע מה לעשות , בבקשה תעזרו לי תנו לי עצות מה לעשות.?

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif LOL שמע

יש לך עוד זמן... מה התהייה שלך לא הבנתי... -אם אתה גיי או לא? אתה לא מוכרח להיות בטוח ברגע זה... תחקור את עצמך והזמן כבר יגיד.. אין לך מה למהר או לקבוע עובדות כרגע. - לגבי הבחור שקשה לך להפסיק לחשוב עליו? לכולנו קורה שחושבים על מישהו ולא יכולים להפסיק. אבל במקרה שלך זה קראש קטן כזה... יעבור. לא בא לדכא אותך אבל אמממממ בגילך סביר להניח שבחורים כאלה לא ממש יעשו עם זה משהו.. ואם כן משהו לא בסדר איתם כי זה אסור... אז בשלב הזה תחיה רגיל, תתחבר עם בני גילך ואל תדאג לגבי העתיד. עוד 4 שנים תהיה חכם יותר. גיל 16 זה גיל אידיאלי יותר בקטע מיני...

חסוי78

New member
כנס

אמ , אני חושב שאני גי אני מרגיש ככה. ואני אחשוב על מה שאמרתה לי תודה.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif אין בעד מה

זה בסדר להיות גיי... סיימת שיעורים בתורה

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif טוב יאללה שיהיה בהצלחה

עוד תיכף יעצרו אותי על הטרדה חחחח אני הלכתי |חיף|

אממ...מה שאתה צריך לעשות זה...

בעצם לא לעשות כלום.ראשית אתה עדיין ילד שנית גם אם הוא הומו והוא רוצה עדיף לך לא להתעסק אם אנשים שממש מבוגרים ממך .

חסוי78

New member
כנס.

תודה על העצה , בעצם אתה צודק עדיף פשוט לא לעשות כלום , ולשכוח מהכל.

נכון =]

זה קורה להרבה אנשים.ולא צריך לייחס לזה חשיבות יתרה. אפילו שזה קצת מעיק,ותמיד חושבים אם היה יוצא מיזה משהוא..!

למעלה